مجمع عمومی سازمان ملل متحد با اکثریت ضعیف به قطعنامه پیشنهادی کانادا در رابطه با موضوع حقوق بشر در ایران رای مثبت داد.

به گزارش ایران پرس، این قطعنامه که پیش از این در کمیته سوم مجمع عمومی تصویب شده بود، عصر دوشنبه به وقت محلی در این مجمع مطرح شد و با فشار آمریکا و کانادا به تصویب رسید.

در این قطعنامه بار دیگر ادعاهای حقوق بشری علیه ایران تکرار شده است.

این قطعنامه ضد ایرانی در حالی با 84 رأی موافق به تصویب رسید که 30 کشور با آن مخالفت کرده و 67 کشور نیز به آن رای ممتنع دادند.

نماینده جمهوری اسلامی ایران، پیش از رای گیری، این قطعنامه را دارای رویکرد سیاسی دانست و  از اعضای مجمع عمومی خواست  با مخالفت با این قطعنامه از استفاده از حقوق بشر به عنوان ابزاری سیاسی علیه کشورها ممانعت کنند.

نماینده روسیه در سازمان ملل نیز با قطعنامه پیشنهادی کانادا مخالفت و تصریح کرد این قطعنامه دارای استاندارد دوگانه و رویکردی سیاسی است.

سخنگوی وزارت  خارجه ایران  16 نوامبر پس از تصویب  قطعنامه پیشنهادی کانادا در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل، با مردود خواندن آن تصریح کرده بود  این قطعنامه مبتنی بر نگرشی گزینشی، غرض ورزانه و با اهداف سیاسی تهیه و تصویب شده است.

بهرام قاسمی خاطرنشان کرد استفاده ابزاری از حقوق بشر، قطعنامه‌های حقوق بشری و سازوکارهای بین‌المللی توسط برخی کشورهای غربی و مرتجع منطقه و نیز رژیم صهیونیستی که خود از بزرگترین ناقضان حقوق بشر هستند، با هدف پیگیری مقاصد شوم افراط گرایانه و همچنین سیاست‌های آشوب طلبانه و حمایت از تروریست‌ها انجام می شود.

حقوق بشر از نگاه غرب و متحدانش به نوعی به قدرت نرم برای نفوذ و تحت فشار گذاشتن کشورهای مستقل و مخالفان نظام سلطه تبدیل شده است.

117

ستاد حقوق بشر ایران: قطعنامه حقوق بشری ضد ایران با اهداف سیاسی تصویب شده است

تصویب قطعنامه ادعایی نقض حقوق بشردر ایران ودوگانگی های مدعیان حقوق بشر/تحلیل

قاسمی: قطعنامه وضعیت حقوق‌بشر ایران مردود است

دوگانگی غرب در برابر ایران؛ نگاه ابزاری به‌حقوق‌بشر