به گزارش ایران پرس، شرکتکنندگان در هر دو تظاهرات با الگوبرداری از معترضان فرانسوی، جلیقههای زرد بر تن داشتند.
یک گروه در حمایت از ادامه عضویت بریتانیا در اتحادیه اروپا و پایان دادن به سیاستهای ریاضتی دولت خواستار برگزاری انتخابات سراسری و گروه دیگر، خروج فوری این کشور از اتحادیه اروپا را خواستار شدند.
معترضان به سیاستهای ریاضتی دولت بریتانیا، شعار نوشتههایی را در دست داشتند که روی آن عبارتهایی همچون «انتخابات سراسری برگزار کنید»، «محافظهکاران را بیرون کنید» و «ترزا می باید برود» نوشتهشده بود.
از سوی دیگر، تجمع گروههای راست افراطی نیز سبب شد تا حملونقل عمومی در لندن برای مدتی مختل شود.
تظاهرات مخالفان و حامیان برگزیت در لندن در حالی است که انتظار میرود، نمایندگان پارلمان بریتانیا سهشنبه آینده به طرح برگزیت "ترزا می" نخست وزیر این کشور رای ندهند.
مردم بریتانیا (انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی)، 23 ژوئن 2016 با شرکت در یک همه پرسی به خروج این کشور از اتحایه اروپا رای دادند.
این در حالی است که نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می دهد بیش از نیمی از مردم بریتانیا ترجیح میدهند کشورشان در اتحادیه اروپا باقی بماند.
"ترزا می"، با برگزاری همه پرسی مجدد برگزیت مخالف است و قصد دارد تا توافقنامه خروج از اتحادیه اروپا را در پارلمان به رای بگذارد.
نخست وزیر بریتانیا دسامبر 2018 از ترس شکست در پارلمان این کشور، این رای گیری را یک ماه به تاخیر انداخت، اما ابراز اطمینان کرد در این رابطه تغییر دیگری روی نخواهد داد.
سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا یکشنبه 25 نوامبر در نشستی در بروکسل پیشنویس توافق خروج بریتانیا از این اتحادیه را تصویب کردند. خروج نهایی هنوز برای اجرا شدن به موافقت پارلمان بریتانیا نیاز دارد.
مذاکرات خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا از مارس 2017 میان بروکسل و لندن آغاز شد. دولت بریتانیا باید مذاکرات برگزیت را تا مارس 2019 به سرانجام برساند.117
بیشتر بخوانید:
اروپا درباره برگزیت؛ دوباره مذاکره نخواهد کرد
ژاپن: جهان مخالف برگزیت است
ضربالاجل ۳روزه پارلمان بریتانیا به «ترزا می» درباره برگزیت