تهران- ایران پرس: رییس شورای سیاستگذاری مرکز توسعه سلامت کشورهای اسلامی گفت با همکاری دولت و توسعه زیرساخت های مربوط قادر خواهیم بود، جایگاه ایران را در این حوزه ارتقا دهیم.

مهدی کریمی می گوید، ارتقای روابط در حوزه گردشگری سلامت، توسعه روابط در سایر حوزه ها را نیز در پی خواهد شد.

مهدی کریمی رییس شورای سیاستگذاری مرکز توسعه سلامت کشورهای اسلامی در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری ایران پرس اظهار داشت، جمهوری اسلامی ایران با در اختیار داشتن کادر پزشکی حاذق و متخصص می تواند مقصد مناسبی برای گردشگران سلامت و درمان سایر کشورها باشد.

این مسئول با بیان اینکه هزینه ای که گردشگران درمان و سلامت در ایران متقبل می شوند خیلی ارزان تر از سایر کشورها است، افزود، هم اکنون گردشگران حوزه سلامت و درمان بیشتر از کشورهای عراق، افغانستان و تا حدی پاکستان هستند اما پیش بینی می شود گردشگران سلامت و درمان سایر کشورها نیز به ایران بیایند.

کریمی همچنین گفت، ﮔﺮدﺷﮕﺮی ﺳﻼﻣﺖ و گردشگری درﻣﺎﻧﯽ ﯾﮑﯽ از ﺣﻮزه ﻫﺎﯾﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ ﻧﻘﺸﯽ ﺑﺴﺰا برای ﺗﻮﺳﻌﻪ ﮔﺮدﺷﮕﺮی اﯾﻔﺎ کند و داﻣﻨﻪای ﺑﺴﯿﺎر ﮔﺴﺘﺮده را ﺷﺎﻣﻞ ﻣﯽ ﺷﻮد.

رییس شورای سیاستگذاری توسعه گردشگری کشورهای اسلامی افزود، گسترش صنعت گردشگری علاوه بر نقش و تاثیر آن در ابراز هویت ملی، موجب ارتقای ابعاد وسیع اقتصادی از جمله ایجاد فرصت‌های شغلی، درآمدزایی، کاهش فقر و گسترش عدالت اجتماعی و رفاه در جامعه می‌شود، در ﻣﯿﺎن ﺣﻮزه ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﺮدﺷﮕﺮی، ﮔﺮدﺷﮕﺮی ﺳﻼﻣﺖ ﺑﻪ علت ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ و ﻣﺰﯾﺖ ﻫﺎی رﻗﺎﺑﺘﯽ از ﺗﻮﺟﻪ زﯾﺎدی ﺑﺮﺧﻮردار ﺷﺪه اﺳﺖ.

گفتنی است گردشگری سلامت یعنی سفر به قصد دریافت خدمات درمانی و سلامت یا تندرستی، جرقه نخستین سفرهای درمانی زمانی به ذهن بیماران خطور کرد که شهروندان یک کشور به علت های مختلف مانند نبود امکانات پزشکی مورد نیاز یا هزینه بالای یک جراحی خاص تصمیمی هوشمندانه گرفتند و به کشور دیگری سفر کردند.

همایش بیمارستانها و مراکز درمانی با محوریت گردشگری سلامت با حضور فعالان حوزه سلامت و درمان به مدت ۳ روز از ۲۵ تا ۲۷ تیرماه در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد.

113

بیشتر بخوانید:

یک میلیارد دلار درآمد ارزی ایران حاصل از گردشگری سلامت

تقویت دیپلماسی گردشگری سلامت و ایجاد بازار دارویی در تاجیکستان