در این دیدار که برخی از علمای دینی پاکستان از جمله "علامه عباس کمیلی رئیس ائتلاف جعفریه، ناصر شیرازی از سران مجلس وحدت مسلمین و علامه ناظر عباس تقوی، رئیس شورای علمای ایالت سند حضور داشتند، ضمن انتقاد از دستگیری شیعیان، کشتار مردم بیگناه این کشور از سوی تروریست ها محکوم شد.
در پی بازداشت فیصل رضا عابدی، نماینده سابق مجلس ملی پاکستان و علامه میرزا یوسف حسین ، امام جمعه کراچی که با اعتراض و مخالفت گسترده در این کشور روبرو شد، نیروهای امنیتی پاکستان، سید احمد اقبال رضوی، روحانی سرشناس شیعه و معاون دبیرکل مجلس وحدت مسلمین در شهر کراچی را نیز دستگیر کردند.
بازداشت علما و شخصیت های شیعیان در پاکستان، تعجب محافل سیاسی و مذهبی این کشور را برانگیخته است.
جامعه پاکستان انتظار دارد، دولت با گروه های تروریستی و فرقه گرا همچون لشکر جهنگوی و سپاه صحابه، قاطعانه برخورد کند، اما پیکان تهاجم سرویس های امنیتی پاکستان، علما و شخصیت های شیعه را نشانه رفته است.
این رفتار دولت های فدرال و ایالتی پاکستان، ناشی از تاثیر فعالیت های اخیر وهابیون و عربستان سعودی در پاکستان است.
گروه های تروریستی و فرقه گرا در پاکستان از حمایت های همه جانبه مدارس مذهبی و احزاب مورد حمایت عربستان و وهابیون برخوردارند.
شکست های اخیر عربستان در یمن، سوریه و عراق باعث شده است، عوامل وابسته به عربستان در پاکستان، ضمن تشدید تبلیغات ضد شیعه، اسلام اباد را برای همراهی بیشتر با جنگ عربستان در یمن، تحت فشار قرار دهند.
دخالت های آل سعود در پاکستان به حدی افزایش یافته که علمای سنی با اعلام اینکه سفارت عربستان در آن کشور به مرکز فتنه و دامن زدن به جنگ فرقه ای در پاکستان تبدیل شده است، خواهان تعطیلی آن شده اند.
محافل سیاسی و مذهبی در پاکستان بازداشت علمای شیعه را نوعی فرافکنی بحران در این کشور و کاهش فشارها بر گروه های تروریستی و فرقه گرا همچون لشکر جهنگوی و سپاه صحابه تلقی می کنند، زیرا برخی از شخصیت های شیعه به اتهام کشتن تروریست ها بازداشت شده اند.
درحالی که این شیعیان پاکستان هستند که همواره مورد حمله تروریستی قرار می گیرند. علمای دینی در پاکستان اعلام کرده اند تا زمانی که تروریست ها آزادانه در این کشور به فعالیت های خود ادامه می دهند، دستگیری علما و شخصیت های شیعه تنها گام برداشتن در مسیری است که نه تنها به حل بحران و ناامنی ها در پاکستان کمک نمی کند، بلکه تروریست ها و فرقه گرایان را برای ادامه جنایت خود در این کشور گستاخ تر می کند.
به همین دلیل مردم پاکستان از دولت های فدرال و ایالتی این کشور، خواهان برخورد قاطعانه و بدون ملاحظه با تروریست ها و فرقه گرایان هستند، تا امنیت در پاکستان برقرار شود.
در غیر این صورت تروریست ها و حامیان آنها این کشور را به سوی جنگ داخلی سوق خواهند داد که مهم ترین پیامد آن تجزیه احتمالی پاکستان خواهد بود.