به گزارش ایران پرس، در این دیدارها که روز پنجشنبه بطور جداگانه در محل سفارت ایران در بغداد صورت گرفت، هیات های کرد عراقی مسائل مربوط به انتخابات اخیر عراق، نتایج و شرایط پس از آن و تشکیل دولت جدید را مطرح و در این خصوص با سفیر ایران در بغداد به بحت و تبادل نظر پرداختند.
مسجدی با اشاره به نشست خود با هَیات اعزامی منطقه کردستان عراق گفت: در این دیدارها در جریان روند گفت وگوها و مذاکرات این احزاب با ائتلاف ها و گروههای مختلف در بغداد قرار گرفته است.
«فاضل مطنی» از رهبران حزب دموکرات کردستان عراق هم در این دیدار ابراز امیدواری کرد، تلاش ها و رایزنی های انجام شده برای تشکیل دولت جدید عراق موجب تامین منافع و خدمت هر چه بیشتر به مردم عراق و منطقه کردستان شود.
از سوی دیگر «ملا بختیار» مسوول دفتر سیاسی اتحادیه میهنی کردستان عراق نیز پس از دیدار خود و با سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد، گفت: احزاب کردستان عراق تلاش می کنند بخشی از راه حل آینده این کشورباشند و به مشورت ها و مذاکرات خود در این خصوص ادامه می دهند.
گفتنی است، این روزها دیدارها و تماس های تلفنی پر تعداد و فشرده ای میان رهبران مختلف سیاسی عراق در خصوص تحولات کشور، انتخابات و نیز ویژگی های دولت آینده در جریان است.
در انتخابات پارلمانی عراق ، ائتلاف سائرون (مقتدی صدر) 54 کرسی، الفتح (هادی العامری) 47 کرسی، النصر (حیدر العبادی) 43 کرسی، دولت قانون (نوری المالکی) 25 کرسی، الوطنیه (ایاد علاوی) 22 کرسی و جریان حکمت (سید عمار حکیم) 19 کرسی و القرار (اسامه النجیفی) 13 کرسی پارلمان را کسب کردند.
چهارمین دوره انتخابات پارلمانی عراق با حضور 27 ائتلاف انتخاباتی و 205 حزب و جریان سیاسی در 12 می برگزار شد و در مجموع در 88 فهرست انتخاباتی برای تصدی 329 کرسی پارلمان رقابت کردند.
این نخستین انتخابات پساداعش در عراق بود و 44.5 درصد مردم در آن شرکت کردند. 114/112
بیشتر بخوانید:
در خواست بارزانی برای تعیین زمان انتخابات پارلمانی و ریاستی درکردستان عراق
مخالفت اتحادیه عرب با برگزاری همهپرسی جدایی منطقه کردستان عراق