به گزارش ایران پرس، این رقم در نشستی میان مقامهای وزارت خزانهداری بریتانیا و مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا در امور برگزیت مورد توافق قرار گرفته است.
بر اساس این گزارش، بریتانیا تا پایان سال 2020 میلادی یعنی تقریبا دو سال پس از خروج رسمی از اتحادیه اروپا، همچنان در تامین بودجه این نهاد مشارکت خواهد داشت.
پرداخت این مبلغ هنگفت، برخلاف ادعای حامیان برگزیت مبنی بر صرفهجویی کلان در هزینههای تحمیل شده به موجب حضور در اتحادیه اروپا است.
مردم بریتانیا (انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی)، 23 ژوئن 2016 با شرکت در یک همه پرسی به خروج این کشور از اتحایه اروپا رای دادند.
مذاکرات «برگزیت» Brexit (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) از مارس 2017 میان بروکسل و لندن آغاز شده و دولت بریتانیا باید آن را تا مارس 2019 به سرانجام برساند.
«ژان کلود یونکر» Jean-Claude Juncker رئیس کمیسیون اروپا و «ترزا می» نخست وزیر بریتانیا روز جمعه در بروکسل اعلام کردند دو طرف به توافقی درباره آغاز بررسی مسائل تجاری و همچنین حقوق شهروندان دست یافتند.
از سوی دیگر، بر اساس این توافق هیچ مرز فیزیکی میان جمهوری ایرلند (عضو اتحادیه اروپا) و ایرلند شمالی وجود نخواهد داشت.
به دنبال این توافق، کمیسیون اروپا پیشنهاد کرد مذاکرات دو طرف وارد مرحله بعدی شود.
لندن از آغاز مذاکرات، خواهان گفتگو با بروکسل در رابطه با آینده همکاریهای تجاری بود، اما اروپاییها حاضر نبودند تا پیش از روشن شدن وضعیت شهروندان اروپایی ساکن بریتانیا، مرزهای ایرلند در پسابرگزیت و هزینه خروج لندن از اتحادیه اروپا، در رابطه با دیگر موضوعات مذاکره کنند.118/117
بیشتر بخوانید:
توافق اتحادیه اروپا و بریتانیا بر سر برگزیت
برگزیت و ضرب الاجل یک روزه بروکسل به لندن
ایرلند علت اصلی شکست مذاکرات برگزیت/ تحلیل