به گزارش ایران پرس، صندوق جهانی مقابله با «ایدز»، «سل» و «مالاریا» با بیان این که چاد در سال های اخیر به پیشرفت های خوبی در زمینه مبارزه با این سه بیماری دست یافته است؛ از این کشور آفریقایی خواست به تلاش هایش برای ریشه کنی «ایدز»، «سل» و «مالاریا» ادامه دهد.
بر اساس آماری که وزارت بهداشت چاد در سال 2015 منتشر کرد؛ 3/3 درصد مردم این کشور به «ایدز» مبتلا هستند.
همچنین طبق آماری که اخیرا برنامه ملی مبارزه با «مالاریا» وابسته به دولت چاد منتشر کرد، این بیماری عامل بیش از 35 درصد مرگ و میرها در این کشور فقیر آفریقایی است؛ این در حالی است که بیش از 43 درصد این مرگ و میرها در کودکان زیر پنج سال اتفاق می افتد.
در فاصله سال های 2007 تا 2014 شمار مبتلایان به سل در چاد نیز از شش هزار و دویست نفر به دوازده هزار و 325 نفر رسید و میزان درمان موفقیت آمیز این بیماری در این مدت از بیست و دو درصد به هفتاد و دو درصد افزایش یافت.
همکاری سازمان ملل و کمیسیون منطقه دریاچه چاد
دبیر اجرایی کمیسیون منطقه دریاچه چاد، از همکاری این کمیسیون با سازمان ملل در زمینه بهبود مدیریت این منطقه خبر داد.
«سنوسی عمران عبداللهی» Senossi omran Abdollahi دبیر اجرایی کمیسیون حوزه دریاچه چاد اعلام کرد، برنامه توسعه سازمان ملل و کمیسیون منطقه دریاچه چاد در نشستی در انجامنا پایتخت این کشور، توافق نامه ای در زمینه بهبود مدیریت این منطقه دریاچه چاد و کاهش آثار تغییرات اقلیمی بر زندگی جوامع محلی این منطقه امضا کردند و پنج میلیون دلار به اجرای این طرح اختصاص دادند.
سنوسی عمران عبداللهی افزود، همکاری برنامه توسعه سازمان ملل و کمیسیون منطقه دریاچه چاد در چارچوب این توافقنامه، امکان افزایش دسترسی به فرصت های شغلی و تنوع منابع درآمد قشرهای آسیب پذیر جوامع محلی به ویژه زنان و جوانان را فراهم می کند .
دبیر اجرایی کمیسیون حوزه دریاچه چاد خاطرنشان کرد، تشکیل کمیته های محلی پیشگیری از مناقشات و همچنین برگزاری نشست ها درباره منابع طبیعی منطقه دریاچه چاد از جمله مفاد این توافق نامه است.
منطقه دریاچه چاد که بین کشورهای نیجریه، کامرون، چاد و نیجر قرار دارد، در سال های اخیر با افزایش افراط گرایی و خشونت طلبی گروه های مسلح با مواردی همچون رکود اقتصادی و پیامدهای تغییرات ناگوار اقلیمی مواجه بود. 116/110
بیشتر بخوانید:
درخواست سازمان ملل برای توسعه منطقه دریاچه چاد/ تحلیل