در گزارش گروهی از نمایندگان پارلمان بریتانیا، ضمن تأیید تبعیض علیه مسلمانان بریتانیا در بسیاری از بخش های عمومی زندگی، از اسلام هراسی به عنوان عاملی برای ایجاد تفرقه و وقوع حملات تروریستی یاد شده است.

به گزارش چهارشنبه پارس‌تودی به نقل از شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی، در پی گسترش ابعاد پدیده اسلام هراسی در بریتانیا گروهی از نمایندگان پارلمان بریتانیا، ضمن تأیید تبعیض علیه مسلمانان بریتانیا در بسیاری از بخش های عمومی زندگی، از اسلام هراسی به عنوان عاملی برای ایجاد تفرقه و وقوع حملات تروریستی یاد شده است.

گروهی از نمایندگان پارلمان این کشور خواستار توقف این پدیده از طریق مجرمانه دانستن و تعریف آن به عنوان یکی از شاخه های نژادپرستی و نفرت پراکنی شدند.

این نمایندگان در گزارش خود تأکید کردند؛ ترویج فضای اسلام و مسلمان هراسی بر اساس پیش داوری های اشتباه، به وقوع حملات بدون توجیهی منجر می شود که مسلمانان و غیر مسلمانان را هدف قرار می دهد.

 خبرنگار این شبکه در گزارشی گفت: درست است که رشد اسلام هراسی در چند سال اخیر دارای پیامدهای منفی برای مسلمانان در غرب بوده است، اما اسلام هراسی تأثیری به مراتب خطرناک تر از فقط احساس تنفر در بریتانیا داشته است.

چکیده گزارش منتشر شده از سوی شماری از نمایندگان پارلمان بریتانیا این است که دامنه نفرت پراکنی علیه اسلام در بریتانیا به حدی رسیده است که باعث ایجاد دروغ پردازی‌ها و انتشار اطلاعات اشتباه علیه مسلمان شده و آنان را در معرض نژادپرستی بیشتری قرار داده است.

طبق این گزارش، مسلمانان در بریتانیا با استناد به اطلاعات دروغین در زمینه های شغلی، مسکن، عدالت قضایی و سایر بخش های زندگی عمومی در معرض تبعیض قرار می گیرند و نفرت از اسلام باعث افزایش اختلافات، نفرت پراکنی و حملات تروریستی شده است.

از جمله دروغ های منتشر شده علیه اسلام و مسلمانان، اعتقاد تقریبا یک سوم بریتانیا‌ها به این نکته است که مناطق ممنوعه‌ای در بریتانیا وجود دارد که غیر از مسلمانان کسی نمی تواند وارد آن شود و در این مناطق احکام بر اساس شریعت اسلامی صادر می شود.

گزارش نمایندگان بریتانیا به وجود اطلاعات اشتباهی اشاره می کند که یک پنجم مسلمانان بریتانیا را به همراهی با تروریست‌ها و تأیید آنها متهم می کند. 

خبرنگار افزود: نتایج گزارش‌ها و پژوهش‌های شماری دیگری از نهادها و مؤسسات بریتانیا تفاوت چندانی با گزارش اخیر نمایندگان بریتانیا ندارد.

نمایندگان بریتانیا همچنین در گزارش خود به گزارش های آکادمیک دیگری استناد کرده اند که تأیید می کند مسلمانان بریتانیا در مقایسه با سایرین با محدودیت های اقتصادی مواجه هستند.

یادبود نمازگزاران قربانی حمله تروریستی لندن

نظرسنجی یکی از شرکت های بازاریابی نشان می دهد که 46 درصد از افرادی که در بریتانیا زندگی می کنند معتقدند که بین اسلام و ارزش های جامعه بریتانیا تضاد وجود دارد و چه بسا این برداشت های اشتباه به عدم اتخاذ تدابیر جدی از سوی مسئولان برای تغییر این برداشت ها و تلاش برای جبران زیان های وارده به مسلمانان برمی گردد.

حملات لفظی، ضرب و جرح و شعارنویسی از جمله اقدامات افراطیون انگلیسی علیه مسلمانان این کشور است.

فعالان مسلمان انگلیس می گویند: دولت باید به جای منزوی کردن جامعه مسلمانان در کشور، به تلاشهای خود علیه تروریسم شدت ببخشد؛ آنها می گویند این کار مهم باید از طریق رسانه ها و دولت صورت گیرد.

141/110

بیشتر بخوانید:

ترامپ؛ مرد سال «اسلام‌هراسی»

اسلام‌‌هراسی در بریتانیا؛ افزایش حملات به مسلمانان

دعوت آشکار به ارتکاب جرم علیه مسلمانان در بریتانیا

خشونت علیه مسلمانان در بریتانیا افزایش یافته است