این از معدود رزمایش هایی است که کره جنوبی به تنهایی علیه کره شمالی برگزار کرده است .
در سال جاری میلادی، کره جنوبی چند رزمایش مشترک با آمریکا برگزار کرد که هدف از برگزاری آنها به زانو در آوردن کره شمالی اعلام شده بود.
ارتش کره جنوبی در این رزمایش که در دریای شرقی در حال انجام است، سنگینتری و موثرترین سلاح های خود را بکار گرفته است.
مشارکت ناو آجیس هفت هزار و 600 تنی، هواپیماهای گشتی پی- 3وجت های جنگنده در رزمایش مذکور، ظاهراً بضاعت نظامی ارتش کره جنوبی را دراین رزمایش به نمایش گذاشته است.
یکی از دلایل کره جنوبی در انجام رزمایش در دریای شرقی، مقابله با پرتاب های موشکی کره شمالی، به ویژه موشک های بالستیک پیونگ یانگ اعلام شده است.
کره شمالی درسال جاری چند فروند موشک بالستیک از زیر دریایی متعلق به خود، پرتاب کرد و سئول با اعلام اینکه، سیار بودن وسایل پرتاب این موشک ها، کار رد یابی آنها را دشوار می سازد، آن را تهدیدی جدی برای حاکمیت خود دانست.
مقامات نظامی آمریکا، بی آنکه به ضعف آموزش های نظامی خود در رزمایش های مشترک باکره جنوبی اشاره کنند، می گویند، این رزمایش مشخص خواهد کرد که سئول تا چه اندازه می تواند قدرت مقابله با توان نیروهای سه گانه کره شمالی را در وضعیت های خاص داشته باشند.
ازهمه شواهد و قراین موجود در گستره شبه جزیره کره این برداشت وجود دارد که کره جنوبی، علیرغم همکاری آمریکا، انگلیس، ژاپن، استرالیا، سنگاپور و مالزی در قالب انجام رزمایش های مشترک، نگران آنچه که تهدیدات هسته ای و موشکی کره شمالی خوانده می شود، است اما نگرانی اصلی و مهم کره جنوبی به حمایت های چین و بعضا روسیه از کره شمالی باز می گردد.
ضمن آنکه اقدام کره جنوبی برای استقرار سامانه موشکی" تاد "آمریکا خشم چین و اعتراض روسیه را نیز در پی داشته است.
از طرف دیگر، تماس های دیپلماتیک مقامات چینی در این روزها با مقامات مالزیایی، سنگاپوری و استرالیایی و دیگر کشور حوزه جنوب شرق آسیا، حکایت از نوعی تعامل درون منطقه ای دارد.
بی تردید به هر میزان که کره شمالی ازحمایت های چین و روسیه برخوردار باشد، به همان میزان موضوع مقابله مشترک کره جنوبی و آمریکا با آنچه که تهدید کره شمالی خوانده می شود، سخت و دشوار خواهد بود.
ضمن اینکه رزمایش کره جنوبی جهت مقابله با پیونگ یانگ در حالی برگزار شد که رئیس جمهوری این کشور در داخل با بحران مشروعیت سیاسی و مقبولیت اجتماعی روبرو است و شاید بتوان انجام این رزمایش را اقدامی برای فرافکنی و انحراف افکار عمومی جامعه تلقی شود.
پارک گئون های، رئیس جمهوری کره جنوبی اکنون در معرض شدید ترین انتقادها و تظاهرات ضد دولتی علیه خود و مجموعه حاکمیتی مواجه است.
واقعیت این است که دولت ها در کره جنوبی حاصل انتخابات چند حزبی هستند و اگر شرایط برای خانم پارک سخت و دشوار شود، او چاره ای جز کناره گیری ازقدرت و تن دادن به انتخابات جدید ندارد.
به فرض وقوع چنین تحولی، این مساله (اما ) از همپیمانی کره جنوبی با آمریکا کم نخواهد کرد و سیاست همپیمانی کره جنوبی با آمریکا همچنان ادامه خواهد داشت.
منتهی نکته مهم این است که سئول ناگزیر به دادن پاسخی قانع کننده به آن بخش از مردم کره جنوبی است که نمی خواهند این کشور سرسپرده آمریکا در منطقه باقی بماند.
دادن عنوان بی کفایتی و رسوایی سیاسی به خانم پارک از سوی مردم، بیانگر عمق نارضایتی مردم از سیاست نسنجیده او در داخل و خارج است.