ایران پرس: منابع رسانه‌ای از استفاده از جاسوس‌ افزار ساخت شرکت صهیونیستی "NSO" برای جاسوسی از مقامات دولتی و نظامی در اندونزی پرده برداشتند.

مقامات ارشد دولت و ارتش اندونزی در سال ۲۰۲۱ با یک برنامه جاسوسی توسعه یافته توسط شرکت امنیتی اسرائیلی "NSO Group" هدف جاسوسی قرار گرفتند. البته جاسوسی صهیونیستها تنها به اندونزی محدود نمی شود بلکه گزارشهای خیری از جاسوسی سایبری صهیونیستها در مناطق مختلف جهان از جمله در استرالیا، اسپانیا، فنلاند و فرانسه حکایت دارند. در این میان صهیونیستها از جاسوس افزار های خود در لبنان و فلسطین نیز بسیار استفاده می کنند.این بدان معنا است که صهیونیستها در جهت اهداف شوم خود حتی به شرکایشان نیز رحم نمی کنند، به گونه ای که برخی از نمایندگان کنگره آمریکا خواهان تحریم شرکتهای سایبری و جاسوس افزار رژیم صهیونیستی شدند.

محمد المسقط کارشناس مسایل سیاسی در این باره می گوید: «صهیونیستها ماهیتا و ذاتا جاسوس و رفتار مخرب دارند و هیچ کجای دنیا نیست که هکرهای صهیونیستی و جاسوس افزارهای آن حضور نداشته و مشغول جاسوسی نباشند و این وضعیت بایستی درس عبرت برای همه کسانی باشد که به دنبال ارتباط با صهیونیستها هستند.»

در این شرایط در حالی که آمریکا تلاش می کند در چارچوب طرح واهی و خیالی خود کشورهای اسلامی و بویژه عربی را با رژیم صهیونیستی آشتی دهد انتشار گزارشها در مورد جاسوسی بد افزارهای صهیونیستی از مقامات اندونزی این سوال مهم را مطرح می کند که آیا صهیونیستها می توانند شریک قابل اعتمادی برای کشورهای مختلف باشند؟ در حالی که صهیونیستها مورد نفرت جهانی بخصوص کشورهای اسلامی هستند.

افشای جاسوسی بد افزاری از مقامات اندونزی و پیش از آن از سایر کشورها که تا لبنان نیز گزارش شده است از اهداف شوم صهیونیستها در هر گونه روابط حکایت دارد. در حالی که گفته می شود اندونزی همچنان مخالف برقراری ارتباط با رژیم صهیونیستی است و همچنان از آرمان مردم مسلمان فلسطین برای آزادی سرزمین خود از چنگال صهیونیستها حمایت می کند افشای جاسوسی بدافزارهای صهیونیستی می تواند زنگ خطر جدی برای اندونزی و سایر کشورهای منطقه جنوب شرق آسیا باشد.

اندونزی که به شدت مخالف صهیونیستها است و شرایط سیاسی و اجتماعی این منطقه به گونه ای است که هیچ امکان برقراری روابط با رژیم صهیونیستی وجود ندارد به همین دلیل صهیونیستها از جاسوس افزارهای خود ضد مقامات اندونزی استفاده می کنند.

در این زمینه واشنگتن پست با توجه به رسوایی های صهیونیستها در مورد جاسوسی ادعا کرد که امریکا شرکتهای جاسوس افزار رژیم صهیونیستی را تحریم کرده است.اگر چه این ژست سیاسی و عوامفریبانه آمریکا نوعی تقلا برای مخالفت با سیاستهای صهیونیستها است اما به نظر می رسد امریکایی ها هم از گزند جاسوسی صهیونیستها در امان نیستند و همچنان می کوشند از هر راهی برای خود به اصطلاح کسب امتیاز کنند.

در هر حال، افشای جاسوسی صهیونیستها از بیش از ده تن از مقامات اندونزی باید درس عبرتی برای همه کسانی باشند که تلاش می کنند با صهیونیستها ارتباط برقرار کنند. ارتباطی که می تواند بیش از پیش زمینه و بستر مناسب را برای جاسوسی صهیونیستها از مسایل مختلف و داخلی کشورها فراهم نماید.

نویسنده: مجید وقاری

116