لندن- ایران‌پرس: قشرهای مختلف مردم و  فعالان مدنی و زیست‌محیطی درپی تصویب قانون جدید دولت ضد پناهجویان و همچنین در اعتراض به نقض تعهدهای زیست‌محیطی دولت بریتانیا در خیابان‌های مرکزی لندن تظاهرات کردند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، معترضان با شعار «به نژادپرستی و ضدیت با مهاجران پایان دهید» و «تخریب محیط زیست را متوقف کنید» پس از تجمع در برابر وزارت کشور بریتانیا، با عبور از خیابان‌های مرکزی لندن، مقابل ساختمان پارلمان و ساختمان نخست‌وزیری این کشور هم تجمع کردند.

شرکت‌کنندگان عصر شنبه در این تظاهرات، رفتار دوگانه دولت بریتانیا با پناهجویان اوکراینی و پناهجویان کشورهای آسیایی و آفریقایی و مسلمانان را مصداق نژادپرستی ساختاری در این کشور دانستند. 
یک شهروند بریتانیایی در حاشیه تظاهرات ضد دولتی در لندن به خبرنگار ایران‌پرس گفت: هر روز، روز ایستادگی در برابر نژادپرستی و سرمایه‌داری است و ما به لایحه ضد مهاجرتی دولت اعتراض داریم. 

این معترض زن تصریح کرد: با تصویب نهایی این لایحه، حق مهاجران به‌شدت محدود می‌شود و این رفتاری نژادپرستانه در برابر کسانی است که از جنگ، فقر، و بحران زیست محیطی فرار می‌کنند که دولت بریتانیا هم در پدید آمدن آنان نقش داشته است.
مردیت، فعال مرد محیط زیست و عضو جنبش نفت را متوقف کنید هم به خبرنگار ایران‌پرس در لندن گفت: دولت درباره مهاجران قوانین تنبیهی وضع کرده و به آنان نگاه خصمانه دارد، این در حالی است که بخش بزرگی از مهاجرت‌ها به علت تغییرات آب و هوایی و جنگ و نابرابری‌های اجتماعی است.

شهروند دیگر بریتانیایی شرکت‌کننده در تظاهرات ضد سیاست‌های نژادپرستانه دولت بریتانیا نیز به خبرنگار ایران‌پرس گفت: غرب عمل مجرمانه‌ای درقبال محیط زیست انجام می‌دهد.  
این زن بریتانیایی افزود: آسیب زدن به محیط زیست، به همه آسیب خواهد رساند و این خطر هم‌اکنون بسیاری از نقاط جهان را تحت تاثیر قرار داده است و مردم از آن رنج می‌برند.

کاترین، کشیش خانم در دو کلیسای هتفیلد و لمسفیدهارتفوردشایر که تظاهرات ضد دولتی در لندن حضور داشت هم به خبرنگار ایران‌پرس می‌گوید: اگر دور هم جمع شویم و متحد باشیم می‌توانیم برای جلوگیری از نابودی محیط ‌زیست کاری انجام دهیم و امیدوارم بتوانیم در وضعیت موجود تغییراتی ایجاد کنیم.
درپی تصویب لایحه دولت بریتانیا درباره پناهجویان در مجلس عوام این کشور، سازمان ملل و نهادهای حقوق بشری و حامی حقوق مهاجران،  لایحه ضد مهاجرتی دولت بریتانیا و جرم‌انگاری پناهجویی را مغایر با اصول انسانی و کنوانسیون‌های بین‌المللی دانستند و بازنگری در آن را خواستار شدند.

112

بیشتر بخوانید:

دومین روز تظاهرات فعالان محیط زیست در لندن

چهار روز ادامه دارد؛ تظاهرات صد هزار نفری در لندن

اعتراض به گرمایش زمین و تغییرات آب‌وهوایی در لندن

بزرگترین تظاهرات ضد دولتی در لندن؛ محیط‌ زیست را تخریب نکنید