ایران پرس- مصاحبه وزیر خارجه با یک شبکه آمریکایی و پاسخ «محمدجواد ظریف» به سوالی درباره مساله موشکی ایران، موضع‌گیری سیاسی و ذوق‌زدگی رئیس جمهور و وزیر خارجه آمریکا را به دنبال داشت.

وزیر خارجه در گفت وگو با شبکه تلویزیونی آمریکایی NBC درباره درخواست آمریکا برای گفت وگو درباره توان موشکی ایران گفت، اگر آمریکا می‌خواهد درباره موشک صحبت کند، ابتدا باید فروش سلاح به منطقه را متوقف کند.

خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس اما در پوشش سخنان ظریف، مدعی شد، وزیر خارجه ایران در گفت وگو با شبکه تلویزیونی  NBC از آمادگی تهران برای مذاکره درباره قدرت موشکی  خود خبر داد.

درپی این ادعا و تحریف اظهارات وزیر خارجه ایران، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور و «مایک پمپئو»، وزیر خارجه آمریکا که عملا دنبال تضعیف جمهوری اسلامی با جنگ‌روانی و اختلاف‌افکنی داخلی هستند، ادعای آسوشیتدپرس را نوعی دستاورد برای خود تعبیر کردند.

رئیس جمهور آمریکا که از زمان ورود به کاخ‌سفید خواب‌های رویایی فراوانی برای ایران دیده، پس از ادعای آسوشیتدپرس مدعی شد، در رابطه با مساله ایران پیشرفت بسیار زیادی حاصل شده است.

موضوع مذاکره درباره توان موشکی و دفاعی ایران در همه سطوح حاکمیت جمهوری اسلامی ایران خط قرمز اعلام شده است. همه سطوح قدرت در ایران بارها تاکید کرده‌اند، درباره مولفه‌های قدرت‌ساز خود از جمله توان موشکی با هیچ کشوری مذاکره نمی‌کنند.

برنامه موشکی و دفاعی ایران قابل مذاکره نیست

در همین زمینه، نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد  سه‌شنبه‌شب در واکنش به ادعای برخی خبرگزاری‌ها مبنی بر آمادگی ایران برای مذاکره درباره برنامه موشکی خود تاکید کرد: "برنامه موشکی و دفاعی ایران قابل مذاکره نیست."

"توان موشکی" و "حضور موثر و قدرتمند ایران در منطقه غرب آسیا"، به‌عنوان مولفه‌های قدرت‌ساز ایران، دو موضوعی است که دولت دونالد ترامپ می‌کوشد به هر ابزاری آنان را از بین ببرد.

دستور ترامپ برای خروج آمریکا از برجام هم در همین چارچوب معنا می‌شود و آمریکا با "فشار حداکثری" و "تهدید" تلاش دارد، ایران را به پای میز مذاکره بکشاند؛ مذاکره‌ای که توان موشکی و حضور منطقه‌ای ایران را دربرگیرد.

خیال‌پردازی و توهم دولت‌مردان آمریکایی  

همکاری تیم "ب" در این زمینه مشهود است و طرح ادعاهای مختلف از جمله حمله ایران به نفتکش‌ها در بندری در امارات و دریای عمان نشان از همکاری مشترک آمریکا، عربستان، اسرائیل و امارات دارد و هدف آنان تهی کردن ایران از مولفه‌های قدرت و به گفته ترامپ تبدیل شدن ایران به کشوری عادی است.   

دیپلماسی عمومی و فعال ظریف و مقاومت حداکثری ایران در برابر "فشار حداکثری" آمریکا اما خواب‌های‌ ترامپ و تیم "ب" را تعبیر نکرده و همین مساله، خیال‌پردازی و توهم دولت‌مردان آمریکایی را به همراه داشته است.      

تلاش برای تحریم ظریف و محدود کردن رفت و آمد دیپلماتیک وزیر خارجه در نیویورک، نشان‌دهنده کارآمدی و تاثیرگذاری دیپلماسی هوشمندانه ایران است که دولت ترامپ و دستگاه دیپلماسی آمریکا را به چالش کشیده است.

اکنون تحریف پاسخ هوشمندانه وزیر خارجه ایران به مجری شبکه آمریکایی NBC درباره مساله موشکی ایران، انفعال دستگاه دیپلماسی آمریکا را نشان می‌دهد که هم در عرصه میدانی و هم در عرصه رسانه‌ای در برابر ایران مغلوب بوده است.

قدرت دفاعی و موشکی ایران نتیجه ایستادگی و خودباوری بوده است که به تعبیر حضرت آیت الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، توانمندی‌های افتخارآفرین دفاعی ایران، نتیجه فشارها و دل بریدن از بیگانگان در دوران دفاع مقدس بوده است.

نویسنده: علی‌کرمی

133/118

بیشتر بخوانید:

ظریف: مقاومت گزینه ایران در مقابل هرگونه فشار است

ظریف: نفت را می‌فروشیم، اما شرافتمان را هرگز