معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از خودکفایی کشور در تولید تجهیزات برای مقابله با ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش ایران پرس، «سورنا ستاری» معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری روز شنبه در مراسم رونمایی از سامانه بومی هوشمند تشخیص پونومی کووید 19 گزارشی از وضعیت شرکت های دانش بنیان ایرانی ارائه کرد.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در این مراسم گفت: در حال حاضر دو شرکت دانش بنیان، ظرفیت تولید 100 هزار کیت تشخیص کرونا در هفته را دارند که باتوجه به اقدام یک شرکت دانش بنیان دیگر برای اخذ تاییدیه در راستای تولید کیت، دیگر نیازی به واردات کیت‌های تشخیص وجود ندارد.

ستاری افزود: دو شرکت دانش بنیان ایرانی دیگر نیز در حال تولید ونتیلاتور Ventilator هستند که نیاز بیمارستان‌های کشور را برطرف می‌کنند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه این دستگاه می‌تواند یک تخت معمولی را به یک تخت آی سی یو تبدیل کند، یادآور شد: در حال حاضر مشکل بسیاری از شرکت ها، تولید این ونتیلاتورها است که با ورود شرکت های دانش بنیان این  نیاز نیز برطرف شده و با قیمت پایین به بازار عرضه می شود.

ستاری همچنین با تاکید بر اینکه بسیاری از شرکت های دانش بنیان ایرانی در حال تحقیقات در زمینه پروتکل های دارویی برای درمان کرونا هستند، گفت: در حال حاضر صدها کارآزمایی‌های بالینی توسط محققان کشور در حال انجام است.

در این مراسم از سامانه تشخیص پونومی کویید 19 با استفاده از الگوریتم هوش مصنوعی برای اولین بار در ایران از طریق تصاویر سی تی اسکن قفسه سینه توسط تیم محققان دانشگاه صنعتی شریف تهران طراحی و رونمایی شد.

133/118

بیشتر بخوانید:

تولید روزانه 10 هزار ماسک N95 در اردبیل

مجتمع بیمارستانی 2000 تختخوابی ارتش افتتاح شد