مشهد- ایران‌پرس: «طیبه رضوانی» یکی از تولیدکنندگان اپلیکیشن‌های فرهنگی و آموزشی به عنوان یک بانوی موفق ایرانی شناخته می شود.

خبرگزاری ایران ‌پرس به‌مناسبت هفته زن با برخی از زنان افتخارآفرین ایران گفت وگو کرده است.

یکی از این زنان موفق، طیبه رضوانی، کارشناس ارشد پژوهش هنر و متولد شهر مشهد است. این مدرس دانشگاه، فعالیت کاری خود را از حدود 20 سال پیش شروع کرده و در این سال‌ها در رشته گرافیک مشغول تحصیل و فعالیت بوده است.

این زن موفق ایرانی تولید کننده اپلیکیشن‌های فرهنگی و آموزشی از جمله اپلیکیشن‌های «واقعیت‌افزوده» و اپلیکیشن آموزش نماز است. 

طیبه رضوانی، برگزیده جایزه «مریم میرزاخانی» در جشنواره زن و علم در ایران گفت، در فرهنگ ایرانی دو جایگاه مهم در خانواده و اجتماع برای زنان ترسیم شده است.

طیبه رضوانی، مدرس و پژوهشگر هنر در گفت وگوی اختصاصی با خبرگزاری ایران‌پرس در مشهد تصریح کرد، نقش محوری زنان در محیط خانواده به عنوان مادر و همسر و بهره‌مندی از حقوق اجتماعی سبب شده است تا زنان ایرانی با تلاش و کوشش بتوانند در مجامع بین‌المللی بدرخشند و برای خود و ایران افتخارآفرین باشند.

این بانوی موفق ایرانی تصریح کرد، در سال 1399 به عنوان اولین بانوی مشهدی در جشنواره ملی زن و علم حضور پیدا کرده و جایزه مریم میرزاخانی را از بین 219 بانوی فعال اجتماعی کسب کرده است. 

طیبه رضوانی درباره اهمیت تولید خود اظهار کرد، از حدود 5 سال پیش در کار طراحی و تولید اپلیکیشن‌های فرهنگی و آموزشی برای کودکان و نوجوانان هستم و این اپلیکیشن‌ها مجهز به به‌روزترین تکنولوژی دنیا یعنی واقعیت‌افزوده است. 

این مدرس دانشگاه گفت، اپلیکیشن‌های واقعیت‌افزوده، اپلیکیشن‌هایی هستند که بر روی گوشی موبایل نصب می‌شوند و یکسری نرم‌افزار که وابسته به تصاویر هستند به محض آنکه نرم‌افزار را بر روی این تصاویر بگیرند، اِلمان‌های گرافیکی شامل انیمیشن‌های سه بعدی و دوبعدی و یا تیزر پخش می‌شود.

این پژوهشگر هنر مشهدی گفت، یکی از نرم‌افزارهایی که خیلی مورد استقبال قرار گرفته، آموزش تصویری نماز برای دختران 6 تا 9 سال است که نماز را به صورت سه بعدی به آنان آموزش می‌دهد.

رضوانی افزود، اپلیکیشن آموزش نماز در سال 2019 موفق شد در جشنواره نماز و فضای مجازی رتبه دوم کشور را کسب کند و در همین سال به عنوان نرم افزار برتر نمایشگاه بین‌المللی قرآن شناخته شد.

این بانوی موفق ایرانی گفت، نرم‌افزار آموزش نماز همراه با یک کیف هوشمند است که با باز شدن کیف هوشمند به صورت سجاده درآمده و دختران می‌توانند روی آن بایستد و نماز بخوانند. تصویری داخل این کیف قرار داده شده است که به محض آنکه اپلیکیشن را روی کیف قرار دهند، یک کاراکتر دختر ظاهر می‌شود و بخش‌‌های مختلف را آموزش می‌دهد.

مدرس و پژوهشگر هنر اظهار کرد، در سال 2020 اولین بازی موضوعی شرکت گاز هم که مصرف سوخت بهینه را به بچه‌ها آموزش می‌دهد، ساخته شد و همچنین در نوروز 2018 نخستین اپلیکیشن واقعیت‌افزوده اِلمان‌های نوروزی شهری ساخته و اجرایی شد.

117

بیشتر بخوانید:

ایران بانو: مینور محرز، رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران

ایران بانو: فرحناز رافع، رئیس مرکز ملی فرش ایران