اصفهان- ایران پرس: مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونای مشترک انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن پاستور حداقل با مشارکت 24 هزار داوطلب انجام خواهد شد.

واکسن کرونا نوترکیب کنژوگه که توسط انستیتو فینلای کوبا و با مشارکت انستیتو پاستور ایران تولید شده است، اکنون بعد از گذراندن موفق مرحله 1 و 2، وارد مرحله سوم کارآزمایی بالینی می شود تا پس از تأیید نهایی در انستیتو پاستور ایران نیز تولید و واکسیناسیون عمومی با آن آغاز شود.

در این مراسم نخستین واکسن مرحله سوم کارآزمایی بالینی کرونا پاستور به «محمدمهدی گویا» رئیس اداره مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت و «علیرضا بیگلری» رئیس انستیتو پاستور تزریق شد.

نمکی: ایران به یکی از بهترین و موثرترین واکسن‌های کرونا دست یافت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم بیست و سومین آیین پویش ره سلامت و آغاز مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونا انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا گفت: امروز کشورمان به یکی از بهترین، موثرترین و پویاترین واکسن های کرونای جهانی در انستیتو پاستور دست یافته است.

«سعید نمکی» افزود: امروز ژنرال های عرصه تولید واکسن کار خود را کردند، ترمزی برای آن نیست و ایران، درخشان ترین کشور در عرصه تولید واکسن کووید- 19 در منطقه است.

وی با بیان اینکه امروز داوطلبان تزریق واکسن کرونا پاستور به دنیا نشان دادند که به این کار ایمان دارند، اظهار داشت: مرحله 1 و 2 واکسن کرونا پاستور به دقت مطالعه کردم و واکسن بسیار خوبی است و این مراحل به خوبی انجام شده و با اطمینان خاطر اجازه اجرای مرحله سوم را دادم.

 واکسن مشترک ایران و کوبا تا ماه آینده در کشور توزیع خواهد شد

رئیس انستیتو پاستور نیز در این مراسم با بیان اینکه واکسن تولید مشترک با کوبا تا ماه آینده در کشور توزیع خواهد شد، گفت: نشان انستیتو پاستور یک نشان صد ساله است و امسال وارد قرن دوم می شود.

دکتر علیرضا بیگلری افزود: واکسن مشترک ایران و کوبا از نظر طراحی یکی از موفق ترین واکسن های دنیاست و عوارض کمی دارد و کنترل کیفی این واکسن در ایران انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: مرحله 1 و 2 با موفقیت سپری شده است و در مرحله سوم که مرحله نهایی واکسن کروناست از دوشنبه ششم اردیبهشت کارآزمایی بالینی آن در کشور آغاز می شود.

رئیس انستیتو پاستور ادامه داد: پیش‌بینی می‌کنیم که عرضه واکسن تولید مشترک کشورمان با کوبا از نیمه های خرداد آغاز شود و امیدواریم بتوانیم ماهانه دو میلیون دوز واکسن توزیع کنیم.

شرایط شرکت در این کارآزمایی:

سن: 18 تا 80 سال

ساکن در شهرهای اصفهان، بابل، بندرعباس، زنجان، ساری، کرمان، همدان، یزد

سلامت عمومی و بیماری های زمینه ای کنترل شده

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به نشانی زیر مراجعه فرمایید یا با شماره های زیر تماس بگیرید:

 آدرس https://www.pasteurcovac.ir 

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان: 3113

دانشگاه علوم پزشکی بابل: 3502

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: 3118

دانشگاه علوم پزشکی زنجان: 330190

دانشگاه علوم پزشکی مازندران: 34407

دانشگاه علوم پزشکی کرمان: 31215910

دانشگاه علوم پزشکی همدان: 3136

دانشگاه علوم پزشکی یزد: 111

117

بیشتر بخوانید:

تلاش ایران و کوبا برای تولید مشترک واکسن کرونا