تهران- ایران پرس: دبیر ستاد حقوق بشر و معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه با انتشار توییتی نوشت، سیاست مبارزه با تروریسم آمریکا نتیجه ای جز کشتار غیرنظامیان و خرابی منازل نداشته است.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، روزنامه نیویورک تایمز اخیرا با انتشار گزارشی فاش کرد، حمله پهپادی نظامیان آمریکایی در کابل منجر به کشتار 10 غیرنظامی افغان از جمله چند کودک شده است. 

بنابر اسنادی که روزنامه نیویورک تایمز به آن دست یافته، پنتاگون برای سال ها اهداف غیر نظامی را بنابر اطلاعاتی نادرست به عنوان مواضع گروه‌های تروریستی در عراق، سوریه و افغانستان بمباران کرده و با ادعای کشتن افراد شبه نظامی دراین حملات، هزاران بی گناه از جمله کودکان را به قتل رسانده است. 

پس از انتشار این گزارش، نمایندگان دموکرات از مجلس نمایندگان و سنای آمریکا در نامه‌ای به «جو بایدن» رئیس جمهوری این کشور از وی خواستند در سیاست حملات پهپادی و هوایی خود در مناطق مختلف دنیا تجدیدنظر کند.

در این نامه نمایندگان کنگره به بایدن آمده است، در دولت‌ های متوالی  روسای جمهوری آمریکا ادعا کرده اند که بدون مجوز کنگره قدرت یکجانبه‌ای برای استفاده از نیروی مرگبار در سراسر جهان دارند و نه تنها بازیگران مسلح، بلکه غیرنظامیان بی‌گناه حتی شهروندان آمریکایی را نیز در این حملات به قتل رسانده‌اند. 

نمایندگان کنگره آمریکا، در این  نامه  از دولت بایدن  خواسته اند در سیاست حملات هوایی و پهپادهای مرگبار نظامیان آمریکایی تجدیدنظر فوری کند.

جمهوری اسلامی ایران بارها به نقش مخرب کشورهای فرامنطقه ای به ویژه آمریکا در منطقه تاکید داشته و همواره گوشزد کرده است که این کشورهای منطقه هستند که می بایست در قبال بحران‌ها و مسائل منطقه و حل و فصل مشکلات ایفای نقش کنند؛ نکته ای که «کاظم غریب آبادی» دبیر ستاد حقوق بشر و معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه در جدیدترین توئیت خود به آن اشاره داشته است.

غریب آبادی در این باره با انتشار توییتی نوشت: آمریکا به بهانه مبارزه به تروریسم در دو دهه گذشته حداقل 14 هزار حملات پهپادی در هفت کشور انجام داد که  نتیجه آن کشتار 48 هزار غیرنظامی و ویران شدن ده ها هزار خانه  بود.

وی تاکید کرد: 50 نماینده کنگره آمریکا با نوشتن نامه ای به «جو بایدن» رئیس جمهوری این کشور در چند روز گذشته، با اشاره به خسارات سیاست مبارزه با تروریسم واشنگتن برای غیرنظامیان، خواهان تغییر در این سیاست شدند.

117

بیشتر بخوانید:

انتقاد شدید از کارنامه حقوق بشری دولت «جو بایدن»