ایران پرس: وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پنج شنبه شب در بیانیه‌ای به تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد واکنش نشان داد.

در این بیانیه آمده است: وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام ضدایرانی گروه معدودی از کشورهای غربی در تحمیل قطعنامه‌ای ضدایرانی به شورای حقوق بشر را قویا محکوم می‌کند. مایه تأسف بسیار است که شورای حقوق بشر برای تأمین منافع کوتاه مدت تعداد معدودی از کشورها یک بار دیگر مورد سوء استفاده قرار گرفته است.

شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد قطعنامه ای را درباره آنچه «وضعیت حقوق بشر در ایران» خوانده شده را به تصویب رساند. تصویب این قطعنامه به معنای موافقت این شورا با ایجاد یک «هیأت حقیقت‌یاب» درباره ادعاها در خصوص «نقض حقوق بشر توسط ایران» در اغتشاشات اخیر است. این قطعنامه با ۲۵ رأی موافق، ۶ رأی مخالف و ۱۵ رأی ممتنع به تصویب رسید.

چین، پاکستان، اریتره، ونزوئلا، کوبا و ارمنستان ۶ کشوری بودند که به این قطعنامه رأی منفی دادند. در این نشست برخی کشورها همچون ونزوئلا، زیمبابوه، پاکستان، چین و سوریه و روسیه این شورا را به پیشبرد «معیارهای دوگانه» متهم کردند. بلوک غرب به سرکردگی آمریکا از زمان بروز ناآرامی ها و اغتشاشات در ایران به بهانه فوت مهسا امینی همواره تلاش کرده تا بر آتش ناآرامی ها دمیده و از این مساله به منزله فرصتی برای تضعیف نظام جمهوری اسلامی ایران سوء استفاده نماید.

حمایت واشنگتن از هر تلاشی برای تضعیف نظام جمهوری اسلامی ایران

این مساله ای است که حتی اندیشمندان آمریکایی نیز به آن اذعان نموده اند. «نوآم چامسکی» فعال سیاسی، منتقد اجتماعی برجسته آمریکایی با تأیید حمایت ایالات متحده از اغتشاشات درون ایران می گوید: واشنگتن از هر تلاشی برای تضعیف نظام جمهوری اسلامی ایران حمایت می‌کند.این بار در راستای اقدامات ضد ایرانی غرب ، آلمان با مطرح کردن قطعنامه ای در شورای حقوق بشر سازمان ملل در صدد محکوم کردن ایران و نیز ایجاد سازوکاری برای به اصطلاح تحقیق در باره نقض حقوق بشر در ایران برآمده است.

وزارت خارجه ایران در بیانیه خود در این باره گفت: دولت آلمان و برخی از دولت‌های غربی سهیم در ارائه این قطعنامه، بر مبنای محاسبات اشتباه و تحت فشار لابی‌های سیاسی خاص و خبرسازی‌های دروغین برخی رسانه‌های معلوم الحال ضدایرانی، دچار خطای راهبردی شده و گذر زمان نشان خواهد داد این کوته نگری سیاسی به ضرر منافع آنها تمام خواهد شد...قطعنامه‌ای که در ژنو علیه ایران به تصویب رسید، نتیجه مستقیم به کارگیری اطلاعات نادرست برای پیش بردن اهداف ضدایرانی چند کشور معدود غربی در مجامع بین‌المللی است.حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه ایران نیز چندی پیش نیز در گفت‌وگوی تلفنی با «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل ضمن مردود خواندن تلاش‌ها برای برگزاری نشست ویژه شورای حقوق بشر در مورد ایران، نسبت به تاثیرات منفی اقدام سیاسی این شورا بر همکاری‌های ایران با غرب هشدار داد.

برگزاری نشست ویژه شورای حقوق بشر در مورد ایران

امیر عبداللهیان با انتقاد از رفتار دوگانه برخی دول غربی، تلاش آنها برای برگزاری نشست ویژه شورای حقوق بشر در مورد ایران را اقدامی مردود خواند و تاکید کرد: نشست شورای حقوق بشر برای دولت‌هایی که مروج خشونت و ترور هستند، باید تشکیل شود و ‌نه در مورد جمهوری اسلامی ایران که مدافع واقعی حقوق بشر است و در اغتشاشات اخیر نیز عمیقا خویشتنداری به خرج داده است. به نظر می رسد تلاش گسترده ای در چارچوب جنگ روانی و ادراکی بلوک غرب به سرکردگی آمریکا برای القا این باور غلط به مردم جهان شکل گرفته که در جریان ناآرامی های اخیر در ایران حقوق بشر به صورت گسترده و سازمان یافته از سوی جمهوری اسلامی ایران نقض شده است.

رسانه های غربی ، شبکه های ماهواره ای فارسی زبان و شبکه های اجتماعی همواره تلاش کرده اند تا روایتی جعلی و بر ساخته از اطلاعات ،تصاویر و ویدیوهای عمدتا غیر واقعی را در چارچوب جنگ ادراکی بی سابقه علیه جمهوری اسلامی ایران ارائه نمایند. در حالی که واقعیت جز این است . اصلی ترین مدعی در مورد نقض احتمالی حقوق بشر در ایران ساختارهای رسمی و حاکمیتی هستند ، چرا که فراتر از سازو کارهای قانونی، نقض حقوق بشر از نگاه جمهوری اسلامی حق الناس است و رعایت آن واجب شرعی است.

هم چنین حساسیت فوق العاده رهبر معظم انقلاب اسلامی به رعایت حق الناس و رسیدگی به افرادی که احیانا به هر شکل حقوق شأن تضییع شده موجب گردیده که هم دستگاههای مختلف با جدیت و تعصب خاص به وظایفشان در این خصوص عمل کنند و هم دفتر ایشان با اعزام هیات های نمایندگی به استانها و شهرهای مختلف بر موضوع رعایت حق الناس نظارت کنند.

113

بیشتر بخوانید:

محکومیت قطعنامه ضدایرانی شورای حقوق بشر از سوی وزارت خارجه ایران

تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حقوق بشر