شمار قربانیان حملات گسترده ارتش میانمار به مسلمانان روهینگیا در استان راخین در غرب میانمار افزایش یافت.

به گزارش ایران پرس، در حملات گسترده دیروز ارتش میانمار و بودائیان افراطی به مسلمانان روهینگیا در منطقه «مائونگدائو» Maungdaw در شمال استان راخین، 59 تن جان باختند و شماردیگری نیز زخمی شدند.

پیبش از این شمار قربانیان این حملات  22  تن ذکر شده بود.

حملات ارتش میانمار که با خشم مسلمانان روهینگیا مواجه شد، انها با حمله به مراکزنظامی، یازده پلیس از جمله یک افسر را کشتند.

همزمان با افزایش حضور نظامیان میانماری در استان راخین از اوایل ماه گذشته و افزایش سرکوب علیه مسلمانان، هزاران نفر از مسلمانان روهینگیا خانه و کاشانه خود را ترک کرده و به بنگلادش فرار کرده اند.

حدود 75 هزار مسلمان روهینگیا از آغاز سرکوب ارتش میانمار در ماه های گذشته به بنگلادش فرار کرده اند.

 تخلیه صدها غیرنظامی از شمال میانمار

صدها غیرنظامی در شمال میانمار، به دلیل افزایش تنش ها، تخلیه شدند.

رسانه های میانمار امروز شنبه اعلام کردند، در پی افزایش شمار حملات در ایالت راخین این کشور، صدها غیرنظامی و کارمندان ادارات محلی به ایستگاه های نظامی و مرزی پلیس منتقل شدند.

نیروهای امنیتی همزمان با تخلیه غیرنظامیان به مکان های امن تر، درحال انجام عملیات پاکسازی در این مناطق هستند.

واکنش سازمان ملل به حملات نظامیان میانمار به مسلمانان

سازمان ملل متحد روز جمعه با صدور بیانیه ای از «حملات هماهنگ» نیروهای امنیتی میانمار به مسلمانان روهینگیا در استان راخین،غرب این کشور، انتقاد کرد.

«رناتا لوک-دسالین» هماهنگ کننده سازمان ملل متحد در امور میانمار با ابراز نگرانی از وضعیت امنیتی در ایالت راخین گفت، همه طرف ها باید از خشونت جلوگیری، از غیر نظامیان محافظت و نظم را برقرار کنند .

جنایات گسترده سازمان یافته علیه اقلیت روهینگیا در میانمار

دولت میانمار حدود یک میلیون روهینگیا را مهاجران غیر قانونی می داند که از کشور بنگلادش به این کشور آمده و شهروندی آنها را انکار می کند، حتی اگر خانواده روهینگیاها برای چند نسل در میانمار زندگی کرده باشند.

حملات بوداییان افراطی و نیروهای ارتش میانمار ضد مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین از اکتبر سال 2016 تا کنون دهها کشته و بیش از90 هزار آواره برجای گذاشت.

بسیاری از آوارگان روهینگیا نیز برای فرار از حملات به بنگلاش فرار کرده اند.

مسلمانان روهینگیا ازحقوق شهروندی درمیانمار محروم هستند و بیش از 120 هزار نفر از آنها در اردوگاه هایی با حداقل امکانات زندگی می کنند.

ایالت راخین، در غرب میانمار، محل اصلی زندگی مسلمانان روهینگیا است و از زمان استقلال این کشور درسال 1948، بودائیان افراطی و نیروهای ارتش میانمار به شکلی سازمان یافته و هدفمند آن‌ها را سرکوب می‌کنند.

سازمان ملل در گزارشی در ماه فوریه با استناد به مصاحبه با برخی از آوارگان روهینگیا، کشتار جمعی و تجاوزهای گروهی بوداییان افراطی را  به مسلمانان روهینگیا، به مثابه ارتکاب جنایت علیه بشریت و احتمالا پاکسازی قومی توصیف کرد.116/112

بیشتر بخوانید:

 

واکنش سازمان ملل به تشدید خشونتها در شمال غرب میانمار

کشته شدن 22 مسلمان روهینگیا در حمله ارتش میانمار