کمیته‌های حامی حقوق زنان و کودکان در سازمان ملل متحد از دولت میانمار به دلیل خشونت های سازمان یافته علیه مسلمانان روهینگیا انتقاد کردند.

به گزارش ایران پرس، کمیته‌های حمایت از حقوق زنان و کودکان سازمان ملل روز چهارشنبه در بیانیه‌ای، توقف فوری خشونت‌ها علیه مسلمان روهینگیا در ایالت راخین در غرب میانمار از سوی دولت این کشور را خواستار شدند.

کمیته‌های حمایت از حقوق زنان و کودکان سازمان ملل در این بیانیه درباره سرنوشت زنان و کودکان مسلمانان روهینگیا که هدف نقض حقوق بشر قرار گرفتند، ابراز نگرانی کردند.

اقلیت نژادی روهینگیا در استان راخین در 5 سال گذشته هدف شدیدترین حمله بوداییان تندرو بوده اند.

در موج جدید حملات سرکوب گرانه و تجاوزکارانه ارتش میانمار ضد مسلمانان روهینگیا در استان راخین، از 25 اوت 2017 تاکنون، بیش از شش هزار نفر کشته و هشت هزار نفر زخمی شده اند. 

استان راخین از سال 2012 صحنه حملات ارتش میانمار و بودائیان افراطی، ضد مسلمانان روهینگیا است.

مسلمان روهینگیا از حقوق شهروندی در میانمار محروم هستند.

درخواست تشکل های بین المللی برای تحریم اقتصادی علیه دولت میانمار

بیش از 70 تشکل مدنی از کشورهای مختلف با هدف توقف نسل کشی مسلمانان روهینگیا، اعمال تحریم های اقتصادی علیه دولت میانمار را خواستارشدند.

«معمر قذافی جمال جمال الدین» رئیس نشست راهبردی منطقه ای ضمن محکوم کردن نسل کشی مسلمانان روهینگیا گفت که از کشورهای مختلف می خواهیم با فشارهای بیشتری از جمله اعمال تحریم های اقتصادی بر میانمار، کشتار بی رحمانه مسلمانان روهینگیایی هر چه زودتر متوقف شود.

«ابراهیم کارلوس» فعال ترکیه ای با ابراز تاسف از سوکت جوامع بین المللی در خصوص کشتار بی رحمانه مسلمانان روهینگیایی از سال 2012 تاکنون، اعمال فشارهای بین المللی و مداخله در این زمینه را تنها راهکار موجود برای پایان دادن به بحران نسل کشی در ایالت راخین عنوان کرد.

«فیلیپو گراندی» Filippo Grandi کمیسر‌عالی پناهجویان سازمان ملل ضمن بازدید کنترل شده از ایالت راخین، عامل اصلی نسل کشی و فرار مسلمانان روهینگیایی به سوی بنگلادش را دولت میانمار تشخیص داده است.

باوجود آنکه «آنگ سان سوچی» وزیر امور خارجه و مشاور عالی دولت میانمار تلویحا نسل کشی مسلمانان در کشورش را تایید کرده اما مقامات میانماری همچنان اصرار دارند که هیچگونه «پاکسازی قومی» و «نسل‌کشی» علیه مسلمانان روهینگیا در این کشور رخ نداده است.116/110

بیشتر بخوانید:

شرط میانمار برای بازگشت آوارگان روهینگیا

آغاز مذاکرات بنگلادش با میانمار درباره بازگشت آوارگان روهینگیا/ تحلیل

آغاز مذاکرات بنگلادش با میانمار درباره بازگشت مسلمانان روهینگیا+ ویدئو