به گزارش ایران پرس؛ «جمالی نوبندگانی» رئیس هیات پارلمانی ایران روز چهارشنبه افزود: پارلمانها میتوانند با تشکیل اتحادیهها یا گروههای دوستی به یک درک مشترک از مسائل منطقهای و جهانی برسند و به راهکاری بدون توسل به خونریزی و خشونت، برای حل بحرانها دست یابند.
هیاتی از مجلس شورای اسلامی به ریاست «جمالی نوبندگانی» نماینده مردم فسا و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشست بالی حضور دارند.
«جلال محمودزاده» عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و «ولی الله محمدی نصرآبادی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در اندونزی با همراهی کارشناسان ارشد مجلس و وزارت خارجه در این نشست شرکت دارند.
«ستیا نوانتو» رئیس مجلس نمایندگان اندونزی طی سخنانی در نشست مجمع جهانی پارلمانی توسعه پایدار به مشکلات و چالش های پیش روی مسلمانان روهینگیا در میانمار اشاره کرد و بر ضرورت توجه بیشتر دولت میانمار به این موضوع به منظور جلوگیری از خشونت علیه مسلمانان بی دفاع این کشور تاکید کرد.
وی همچنین نقش مجالس ملی کشورها در تصویب قوانین سیاست گذاری و تخصیص اعتبارات مالی لازم برای نیل به اهداف توسعه پایدار را مورد تاکید قرار داد.
نوبندگانی، رئیس هیات پارلمانی ایران به قانون اساسی ایران اشاره کرد و گفت: بر اساس این قانون برای رسیدن به یک مشارکت گسترده و غیرتبعیض آمیز در تصمیم سازیها ترتیبات ویژهای در نظر گرفته شده است و همه گروهها حتی اقلیتهای دینی به طور منصفانهای از نمایندگی در مجلس ایران برخوردار هستند.
نشست دو روزه مجمع جهانی پارلمانی توسعه پایدار صبح چهارشنبه با حضور رئیسان و نمایندگان مجالس 47 کشور جهان و نمایندگانی از مجلس شورای اسلامی ایران در بالی اندونزی گشایش یافت.
در نشست مجمع جهانی پارلمانی توسعه پایدار 285 نماینده از مجالس کشورهای مختلف از جمله جمهوری اسلامی ایران، اندونزی، بوتان، شیلی، فیجی، غنا، هند، زیمبابوه، کانادا، اکوادور، اردن، مکزیک، پرتغال، قطر، کره جنوبی، ترکیه و امارات متحده عربی حضور دارند. 113/112
بیشتر بخوانید:
تاکید مجدد ایران بر حل سیاسی بحران سوریه و دیگر بحرانهای منطقه
لاریجانی در دیدار مالکی: بحران های منطقه باعث نمایان شدن چهره نفاق برخی کشورهای منطقه شد+ ویدئو