به گزارش خبرگزاری ایران پرس، طبق نتایج یک نظرسنجی جدید که از سوی آسوشیتدپرس و یک موسسه پژوهشی دیگر در آمریکا انجام شده است، نزدیک به نیمی از شرکتکنندگان، اذعان داشتند که در بحبوحه شیوع بیماری همهگیر کووید- 19 با دستکم یک نوع از کاهش درآمد مواجه شدهاند.
طبق اعلام این نتایج، به دنبال شیوع کرونا با 25 درصد از شرکتکنندگان در این نظرسنجی، قطع همکاری شده است.
در مجموع، 44 درصد از پاسخدهندگان بر این باورند که کاهش درآمدی که آنها در خلال شیوع کرونا با آن مواجه شدهاند هنوز بر درآمدشان اثر منفی دارد.
این نظرسنجی علاوه بر این نشان داد آثار اقتصادی کرونا بر روی سیاهپوستان، لاتینتبارها و آمریکاییهای جوانتر سنگینتر بوده است.
مطابق این نظرسنجی، 38 درصد از شهروندان اسپانیاییتبار و 29 درصد از آمریکاییهای آفریقاییتبار از زمان شیوع کرونا دستکم یک مورد اخراج در خانوادهشان را تجربه کردند.
این در حالی است که این رقم برای سفیدپوستهای آمریکایی تنها 21 درصد بوده است.
آمریکا یکی از آسیبدیدهترین کشورهای دنیا بر اثر شیوع کرونا است.
آمریکا هم اکنون در صدر کشورهای جهان هم از نظر میزان شمار مبتلایان به ویروس کرونا و هم از نظر میزان مرگ و میر ناشی از این ویروس قرار دارد.
پایگاه اطلاعرسانی «ورلد میترز» بامداد سه شنبه اعلام کرد، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به 29 میلیون و 744 هزار و 652 نفر رسیده است که از این تعداد 538 هزار و 628 نفر جان خود را از دست داده اند.
همچنین بر اساس اعلام مرکز پیشگیری و کنترل بیماریها در آمریکا، "امید به زندگی" در این کشور در نیمه اول سال 2020 یک سال کاهش یافته است.این بزرگترین افت از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون است و اولین تصویر کامل از عواقب مرگبار ویروس کرونا را در آمریکا نشان می دهد.
117
بیشتر بخوانید:
شمار قربانیان کرونا در آمریکا از 538 هزار نفر فراتر رفت