مردم امریکا، با برگزاری تظاهراتی مقابل کاخ سفید، خشونت‌ ها علیه مسلمانان روهینگیا را محکوم کردند.

به گزارش ایران پرس، در تظاهرات روز یکشنبه مقابل کاخ سفید در حمایت از مسلمانان روهینگیا بزرگترین گروه‌های حقوق بشری مسلمان و سازمان‌های مدافع حقوق بشر به همراه شورای روابط اسلامی_ آمریکایی، جامعه اسلامی آمریکای شمالی و جامعه مسلمانان آمریکا به همراه سایر گروه‌ها شرکت داشتند.

نمایندگان جامعه مدنی از گروه‌های مختلف، از مقام‌های میانمار خواستند تا به خشونت‌ علیه مسلمانان روهینگیا پایان دهند.

شرکت کنندگان در این تظاهرات، با سردادن شعارها و در دست داشتن پارچه نوشته هایی از سکوت و بی تفاوتی دولت امریکا در قبال  فاجعه انسانی در میانمار انتقاد کردند.

روزنامه امریکایی واشنگتن پست نیز در این باره نوشت، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا  با گذشت سه ماه در قبال فجیع ترین پاکسازی قومی اخیر جهان در میانمار سکوت کرده و دولت وی هیچ اقدامی در این زمینه انجام نداده است.

این در حالی است که سازمان ملل، اسناد مربوط به تجاوزهای گروهی، کشتارها شامل قتل نوزادان و کودکان و همچنین ضرب و شتم‌های وحشیانه روهینگیایی‌ ها در  میانمار را گزارش داده است.

بازرسان سازمان ملل، نیز در گزارشی اعلام کردند چنین خشونت‌هایی مصداق جنایت علیه بشریت است.

در موج جدید حملات سرکوب گرانه ارتش میانمار، ضد مسلمانان روهینگیا در استان راخین غرب این کشور، بیش از شش هزار نفر کشته و هشت هزار نفر دیگر زخمی شدند. صد ها هزار نفر از مسلمانان روهینگیا نیز مجبور به فرار به بنگلادش شده اند.

ده روز پیش «جفری فلتمن» Jeffrey Feltman معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سیاسی که به میانمار سفر کرده است؛ از مقامات این کشور به دلیل مانع تراشی برای ارسال کمک های بشردوستانه به مسلمانان مظلوم روهینگیایی انتقاد کرد.

«جفری فلتمن» روز جمعه به میانمار سفر کرده بود.

معاون دبیر کل سازمان ملل متحد در امور سیاسی، در سفر پنج روزه خود به میانمار نتوانست مقامات این کشور را برای همکاری با سازمان بین المللی و ارسال کمک های بشردوستانه به مسلمانان روهینگیایی راضی کند.

استان راخین از سال 2012 صحنه حملات ارتش میانمار و بودائیان افراطی علیه مسلمانان روهینگیا است. یک میلیون مسلمان روهینگیا از حقوق شهروندی در میانمار محروم هستند.

برخی سازمان های بین المللی و کشورها از جمله جمهوری اسلامی ایران تنها توانسته اند برای آوارگان روهینگیایی در بنگلادش کمک های بشردوستانه ارسال کنند.

118/110

بیشتر بخوانید:

 اذعان سازمان ملل به کشتار نظام مند علیه مسلمانان روهینگیا

روایت دردناک روزنامه‌نگار مشهور آلمانی از وضعیت مسلمانان روهینگیا

اختصاص 430 میلیون دلار برای کمک به مسلمانان روهینگیا