دادگاه بین المللی دائمی مردم، دولت میانمار را به دلیل نسل کشی مسلمانان روهینگیا «گناهکار» شناخت.

به گزارش روز شنبه ایران پرس به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه «نیو استریت تایمز»، دادگاه بین المللی دائمی مردم در مالزی که از روز دوشنبه تا جمعه گذشته، به بررسی اقدامات دولت میانمار ضدمسلمانان روهینگیا پرداخت؛ اعلام کرد: دولت میانمار مرتکب جنایت جنگی ضد مسلمانان روهینگیا شده است.

این دادگاه همچنین برای حل بحران میانمار، 17 راهکار ارائه کرد که آتش بس فوری و خلع سلاح همه گروه های مسلح استان راخین و ارتش میانمار از جمله این راهکارهای ارائه شده است.

دادگاه دائمی مردم یک دادگاه بین المللی افکار با 66 عضو بین المللی در حوزه های مختلف است که سال 1979 در ایتالیا با هدف اولیه اعلام جرائم نظامیان در آمریکای جنوبی تشکیل شد.

«زولیحا اسماعیل» از مالزی، «هلن جارویس» کامبوجیایی – استرالیایی، «گیل بوهرینگر» از استرالیا، «نصر الدین کاتزاسونگکانا» از اندونزی، یک حقوقدان از ایران و «نل روسی» از ایتالیا قضاتی بودند که در این فرایند به تصمیم گیری پرداختند.

«دانیل فیراستین» رئیس پیشین انجمن بین المللی تحقیقات نسل کشی، پس ازاین دادگاه با اعلام اثبات نسل کشی روهینگیایی ها توسط دولت میانمار، گفت: دادگاه به این نتیجه رسیده که دولت میانمار، عامدانه ارتکاب نسل کشی علیه مسلمانان این کشور شده است.

در موج جدید حملات سرکوبگرانه و تجاوزکارانه ارتش میانمار و بودائیان افراطی، از 25 اوت 2017 تاکنون علیه مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین، بیش از شش هزار نفر کشته و هشت هزار نفر دیگر زخمی شده اند.

صدها هزار نفر از مسلمانان روهینگیا، نیز مجبور به فرار به بنگلادش شده اند.

 

 

115/110

بیشتر بخوانید:

درخواست 7 عضو شورای امنیت از دبیرکل سازمان ملل درباره میانمار

سازمان ملل: فرار مسلمانان از میانمار بزرگترین مهاجرت گروهی در دهه های اخیر است

تجمع دانشجویان ایرانی در محکومیت جنایات علیه مسلمانان میانمار