به گزارش ایران پرس، در بخشی از این نامه آمده است، ما قویا از شورای حقوق بشر میخواهیم هر چه سریعتر نشستی فوقالعاده در خصوص وضعیت حقوق بشری رو به وخامت در میانمار برگزار کند.
«آنتونیو گوترش» António Guterres دبیر کل سازمان ملل نیز 10 نوامبر به پاکسازی قومی و خشونت ها علیه مسلمانان در میانمار اشاره و تاکید کرده بود آن چه در میانمار روی می دهد یک «فاجعه عظیم» انسانی است.
«مارک لوکوک» Mark Lowcock رئیس دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد هم اخیرا اوضاع مسلمانان روهینگیا در میانمار را فاجعه بار خواند و تصریح کرد مقامات این کشور مانع ارسال کمک های بشردوستانه به مسلمانان روهینگیایی شده اند .
از 25 اوت گذشته تاکنون در موج جدید حملات سرکوبگرانه و تجاوزکارانه ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینگیا در استان راخین، غرب این کشور، بیش از شش هزار نفر کشته و هشت هزار نفر دیگر زخمی شده اند. صد ها هزار نفر از مسلمانان روهینگیا نیز مجبور به فرار به بنگلادش شده اند.
استان راخین از سال 2012 صحنه حملات ارتش میانمار و بودائیان افراطی علیه مسلمانان روهینگیا است.
برخی سازمان های بین المللی و کشورها از جمله جمهوری اسلامی ایران به دلیل مانع تراشی دولت میانمار تنها توانسته اند برای آوارگان روهینگیایی در بنگلادش کمک های بشردوستانه ارسال کنند.
تاکنون 130 تُن از اقلام امدادی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران برای مردم مسلمان میانمار به بنگلادش ارسال شده است.118/117
بیشتر بخوانید:
تاکید بر رسیدگی به اوضاع آوارگان مسلمان روهینگیا در بنگلادش
روایت یک سازمان حقوق بشری از وضع وخیم زنان و کودکان روهینگیا
مجمع عمومی سازمان ملل: خشونت ضدمسلمانان روهینگیا متوقف شود