به گزارش ایران پرس، بریتانیا روز دوشنبه در راستای حمایت از تروریست ها، پیش نویس قطعنامه ای را به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد ارائه کرد که در آن خواستار تحقیق فوری درباره اوضاع غوطه شرقی شده بود. این قطعنامه با فشار بریتانیا و آمریکا با 29 رای موافق، چهار رای مخالف و 14 رای ممتنع تصویب شد.
به گزارش ایرنا، وزارت امور خارجه سوریه خاطرنشان کرد بریتانیا در گام دیگر که نشانه سیاسی کاری آشکار و به خدمت گرفتن نهادهای سازمان ملل متحد بویژه شورای حقوق بشر برای اهداف سیاسی بود، به نمایندگی گروهی از کشورهای دشمن سوریه، پیشنهادی را درباره اوضاع غوطه شرقی به شورای حقوق بشر ارائه کرد.
غوطه شرقی منطقهای راهبردی در نزدیکی دمشق پایتخت سوریه است که در اشغال گروه های تروریستی است. تروریست ها به طور روزانه از غوطه شرقی، شهروندان سوری را با راکت و خمپاره هدف قرار می دهند.
ارتش سوریه در راستای حمایت از مردم غوطه شرقی قصد دارد این منطقه را از وجود تروریستها پاکسازی کند.
رئیسجمهور سوریه روز یکشنبه درباره پیشروی های ارتش سوریه در ریف دمشق با بیان اینکه ساکنان غوطه شرقی خواستار رهایی از چنگال تروریست ها هستند گفت: ارتش سوریه در راستای حمایت از مردم این منطقه به عملیات خود برای آزادسازی غوطه شرقی از اشغال تروریست ها ادامه خواهد داد.
«بشار اسد» با تاکید بر اینکه تناقضی بین آتش بس و عملیات ضد تروریستی وجود ندارد، افزود عملیات ارتش سوریه در غوطه شرقی ادامه جنگ علیه تروریسم است.
شورای امنیت سازمان ملل شنبه 24 فوریه قطعنامهای برای اجرای آتش بس 30 روزه در سوریه و ایجاد دسترسی بشردوستانه به مناطق تحت محاصره در این کشور بخصوص غوطه شرقی تصویب کرد.
با فشار روسیه، گروه های تروریستی «القاعده»، «جبههالنصره»، «داعش» و دیگر گروه هایی که سازمان ملل آن ها را تروریستی شناخته است از زیر چتر حمایتی این آتشبس بیرون رفتند.
بحران در سوریه از سال 2011 با تهاجم گسترده گروههای تروریستی مورد حمایت عربستان، آمریکا و متحدانشان از جمله بریتانیا و فرانسه برای تغییر معادلات منطقه به نفع رژیم صهیونیستی آغاز شد.118/117
بیشتر بخوانید:
انتقاد نماینده سوریه در سازمان ملل از قطعنامه شورای امنیت درباره غوطه شرقی
سوریه، پای ثابت نشستهای شورای امنیت سازمان ملل/ تحلیل
نشست بی نتیجه شورای امنیت سازمان ملل در مورد تحولات سوریه