به گزارش پارستودی؛ وزارت خارجه ونزوئلا با اشاره به ضربالاجل تعیین شده برای خروج دیپلماتهای آمریکایی از آن کشور اعلام کرد، ونزوئلا تا پایان مذاکرات، به دیپلماتهای آمریکایی اجازه میدهد تا در خاک ونزوئلا باقی بمانند اما چنانچه ظرف 30 روز آینده توافقی حاصل نشود، همه آنان اخراج خواهند شد.
دولت مادورو هفته گذشته پس از دخالت مستقیم آمریکا در امور ونزوئلا و حمایت از خوان گوایدو Juan Guaido رهبر مخالفان این کشور، با واشنگتن قطع رابطه و بخشی از دیپلماتهای آمریکایی را از کاراکاس اخراج کرد.
آمریکا در حالی گوایدو را به عنوان رئیس دولت موقت ونزوئلا به رسمیت شناخته که نیکلاس مادورو در انتخابات ماه مه 2018 به عنوان رئیس جمهوری انتخاب و به تازگی سوگند یاد کرده است.
در جلسه شورای امنیت سازمان ملل که روز شنبه به درخواست آمریکا برگزار شد، اقدامات واشنگتن و متحدانش مورد انتقاد شدید شماری از اعضا از جمله چین، روسیه و آفریقای جنوبی قرار گرفت.
"خورخه آریزا" Jorge Arreaza وزیر خارجه ونزوئلا در نشست شورای امنیت با بیان اینکه اتحادیهاروپا، حقی برای تعیین ضربالاجل درمورد برگزاری انتخابات زودهنگام در این کشور ندارد، آمریکا را به میدانداری ناآرامیها در ونزوئلا متهم کرد.
آمریکا و متحدانش در روزهای اخیر با حمایت از رهبر مخالفان دولت ونزوئلا به دنبال انجام کودتا در این کشور هستند.
"خوان گوایدو" Juan Guaido رهبر مخالفان دولت ونزوئلا چهارشنبه گذشته با حمایت آشکار آمریکا و متحدانش، خود را رئیس جمهوری ونزوئلا خواند؛ اقدامی که دولت ونزوئلا آن را کودتا ضد "نیکلاس مادورو" رئیس جمهوری منتخب مردم اعلام کرده است.
بیشتر بخوانید:
گزارش: ونزوئلا؛ راهاندازی کودتا با هزینه آمریکا
لوگران سوار: آیا کودتای ونزوئلا آمریکایی است؟
افشای سفر مخفیانه گوایدو به آمریکا برای هماهنگی کودتا در ونزوئلا