خطیب نماز جمعه تهران، ریشه جنگ و ناامنی در جهان را خوی استکباری قدرت‎های جهان به ویژه آمریکا دانست.

به گزارش ایران پرس، آیت الله «محمدعلی موحدی‎کرمانی»، خطیب نماز جمعه تهران با بیان این که قدرت‎های استکباری می‎خواهند مساله فلسطین فراموش شود، تصریح کرد: تروریست‎ها حاصل حمایت‎های آمریکا و انگلیس هستند که در منطقه جنایت می‎کنند.

خطیب نماز جمعه تهران، افزود: قدرت‎های استکباری منازعات سیاسی را در کشورهای منطقه به جنگ داخلی تیدبل کرده‎اند و شعار مبارزه با تروریسم سر می‎دهند که از اساس دروغ است.

آیت الله موحدی‎کرمانی، گفت : کشورهای غربی و در صدر آنان آمریکا با درآمدهای نامشروع از نفت کشورهای منطقه، گروه‎های ترویستی را به سوریه اعزام کرده‎اند، منطقه را به آشوب کشیدند و همزمان شعار ائتلاف مبارزه با تروریسم سر می‎دهند.

آیت الله موحدی کرمانی همچنین با اشاره به موضوع حقوق‎های نجومی برخی مدیران، گفت: این افراد غارت‎گری کرده‎اند که برخی از آنان از مدیران بخش‎های بانکی، بیمه‎ای و شرکت‎های دولتی بوده‎اند.

خطیب نماز جمعه تهران افزود: برخی فکر می‎کنند بیت المال صاحب ندارد و هر چقدر بتوانند از آن برداشت کنند، زرنگی است، در حالی که اشتباه می‎کنند و بیت المال باید به خزانه برگردد.