سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، از حضور کمرنگ کشورهای در حال توسعه در سطوح مدیریتی دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل متحد ابراز نگرانی کرد و خواستار ایجاد توازن جغرافیایی در میان کارکنان این نهاد شد.

به گزارش ایران پرس؛ «کاظم غریب آبادی» پنج شنبه شب در نشست مشترک کمیسیون مواد مخدر و کمیسیون پیشگیری از جرم و عدالت کیفری سازمان ملل بر اهمیت در دسترس بودن یک بودجه ثابت، قابل‌ پیش‌بینی و کافی برای دفتر مقابله، برای تقویت ارائه کمک‌های فنی از سوی این نهاد به کشورهای درحال توسعه تاکید کرد.

«غریب آبادی» ضمن ابراز نگرانی عمیق از چالش‌های مالی پیش روی هیات بین‌المللی کنترل مواد مخدر و دبیرخانه آن به دلیل کمبود بودجه عمومی، که بر توانایی‌های آن در تضمین نظارت بر اجرای معاهدات کنترل مواد مخدر اثر می‌گذارد، اظهار داشت: ضروری است تا ترتیبات مالی و اداری لازم برای تضمین استقلال کامل مالی و فنی هیات و قادر ساختن آن برای انجام وظایفش ذیل معاهدات مربوطه، اتخاذ گردد.

نماینده دائم ایران در همین راستا تاکید کرد که دریافت هرگونه کمک داوطلبانه ازسوی هیات، بایستی کاملا شفاف و در راستای ماموریت‌های اساسنامه‌ای آن باشد.

«غریب آبادی» در ادامه افزود: کشورهای عضو انتظار دارند تا دفتر مقابله با جرم و موادمخدر سازمان ملل پیش از معرفی و اجرای هر نوع برنامه و ابتکار جدید در سطوح زیر منطقه‌ای و جهانی و در مورد فعالیت‌های جاری و برنامه ریزی شده، با آن‌ها مشورت کند.

غریب آبادی با ابراز نگرانی از برخی اطلاعات موجود در گزارش مدیر اجرایی دفتر مقابله درخصوص نسبت ترکیب جنسیتی کارکنان و همچنین عدم توازن جغرافیایی در کارکنان دفتر، اظهار داشت: متاسفانه، تلاش ملموس و موثری از سوی دفتر برای افزایش حضور نمایندگانی از کشورهای درحال توسعه در ترکیب کارمندان مشاهده نمی‌شود.118