به گزارش ایران پرس، وزارت امورخارجه تونس روز چهارشنبه مراتب اعتراض شدید خود را به سخنان «وجدی غنیم» مبلغ مصری مقیم در ترکیه به «عمر فاروق دوغان» سفیر ترکیه ابلاغ کرد.
دولت تونس از مقام های ترکیه خواست به سخنان مبلغ مصری واکنش فوری نشان دهند و اقدامات لازم را ضد این مبلغ مصری انجام دهند.
سفیر ترکیه در تونس نیز با غیرقبول دانستن سخنان مبلغ مصری، تصریح کرد مراتب اعتراض تونس را به اطلاع مقام های کشورش خواهد رساند.
وجدی غنیم مبلغ مصری اخیراً و در پی سخنان «الباجی قائد السبسی» رئیس جمهوری تونس در خصوص برابری حق ارث زنان و مردان و ازدواج زن مسلمان با غیر مسلمان، ویدیویی در اینترنت منتشر کرده است که در آن السبسی را تکفیر کرده و او را جنایتکار ، کافر و مرتد و مجلس تونس را «مجلس کفر» دانسته است.
رئیس جمهوری تونس هفته گذشته در سخنرانی به مناسبت روز زن در این کشور، برابری زنان و مردان در همه موارد و از جمله حق ارث و همچنین اجازه دادن به زنان مسلمان برای ازدواج با مردان غیرمسلمان را خواستار شد که با واکنش های مثبت و منفی زیادی در داخل و خارج از این همراه شد. 111/114
بیشتر بخوانید:
سوگند دولت وحدت ملی تونس مقابل باجی قائد سبسی
السبسی: دموکراسی در تونس در معرض تهدید قرار دارد