با پایان یافتن آیین اختتامیه ی سی و دومین جشنواره ی موسیقی فجر که شامگاه جمعه در تالار وحدت برگزار شد، برگزیدگان جایزه «باربد» در هشت بخش ایرانی معرفی شدند و جایزه ی خود را دریافت کردند.

به گزارش ایرنا، جایزه «باربد» برای پدیدآورندگان بهترین آلبوم های مهر 64 تا مهر 95 به برگزیدگان اعطا شد.

برگزیدگان بخش های گوناگون جایزه ی «باربد» که  موفق به دریافت این جایزه شدند، از این قرارند: بهترین آهنگساز آلبوم موسیقی دستگاهی بی کلام: بهزاد رواقی برای آلبون درنگو لوحوتقدیر بهاره فیاضی برای آلبوم روشنادیگر نامزدهای این بخش عبارت بودند از: فردین کریم خاوری برای آلبوم طره ی گیسو؛ عیسی غفاری برای آلبوم ردیف نو؛ آزاده احمدی برای آلبوم تا برویند شوق ها؛ بهترین آهنگسازی موسیقی دستگاهی با کلام: نوید دهقان برای آلبوم از جان و از دل.

دیگر نامزدهای این بخش نیز این هنرمندان بودند: مهدی حاج قاسمی برای آلبوم اجاق سرد؛ احسان ذبیحی فر برای آلبوم ابرو کمان؛ صادق موسوی برای آلبوم لب خوانی؛ و مهدی پناهی برای آلبوم گل بایوم. بهترین خواننده ی موسیقی دستگاهی با کلام: مهدی شهسوار آلبوم بیات ترک.

تقدیر از استاد سید رضا طباطبایی برای آلبوم اوجی در آواز مکتب اصفهان. دیگر نامزدها نیز عبارت بودند از: علی خدایی برای آلبوم رندانه؛ وحید تاج برای آلبوم اجاق سرد؛ سالار عقیلی برای آلبوم از جان و از دل؛ محمد معتمدی برای آلبوم ابر و کمان.

بهترین آهنگساز موسیقی ایرانی بی کلام شروین مهاجر آلبوم کهن کمان. شهرام غلامی برای آلبوم دایره ها؛ حمید قنبری برای آلبوم در دام ریتم؛ فراز کاویانی برای آلبوم هبوط؛ و نیما دلنوازی برای آلبوم از ری تا تیسفون، نیز دیگر نامزدها بودند.

بهترین آهنگسازی بخش موسیقی ایرانی با کلام: مهیار علیزاده آلبوم دخت پری وار. دیگر نامزدهای این بخش نیز این هنرمندان بودند: فردین خلعتبری برای آلبوم من عاشق چشمت شدم؛ پیمان سلطانی برای آلبوم عاشق می شویم؛ سهراب پورناظری برای آلبوم خداوندان اسرار؛ و مجید درخشانی برای آلبوم خروش. بهترین خوانندگی بخش معاصر با کلام: همایون شجریان آلبوم خداوندان اسرار و علیرضا قربانی برای آلبوم من عاشق چشمت شدم.

دیگر نامزدهای این بخش عبارت بودند از: سالار عقیلی برای آلبوم عاشق می شویم؛ علیرضا قربانی برای آلبوم دخت پریوار؛ و پوریا اخواص برای آلبوم سایه های مست. بهترین آهنگسازی کلاسیک: علیرضا مشایخی برای آلبوم گرند کنسرتو و پیمان سلطانی برای آلبوم گفت و شنید.

و لوح تقدیر برای علی جعفری پویان و یاسمین مشهوری دیگر نامزدهای این بخش نیز این هنرمندان بودند: احمد پژمان برای آلبوم دیورتیمنتو؛ هوشنگ کامکار برای آلبوم باغ های پژمان؛ پویا بابا علی برای آلبوم سفر به خویشتن؛ بهترین آهنگسازی تلفیقی: حمزه یگانه آلبوم کاهگل.

لوح تقدیر شایان شکرابی سرپرست گروه دال برای آلبوم گذر اردیبهشت. امیردارابی برای آلبوم برای دستان تنها؛ زکریایوسفی برای آلبوم پیدای ناپیدا؛ و رامین بهنا برای آلبوم بهنا، دیگر نامزدهای این بخش بودند.بهترین آلبوم پاپ: محسن چاوشی آلبوم امیر بی گزند.

دیگر نامزدهای بهترین آلبوم پاپ عبارت بودند از: امیر داداش زاده برای آلبوم سلطان؛ اشکان ماهری برای آلبوم پرگار؛ و گروه مون هد برای آلبوم افق رویداد.بهترین آهنگسازی پاپ: اشکان ماهری آلبوم پرگار.

دیگر نامزدهای این بخش نیز این افراد بودند از: محسن چاووشی برای آلبوم امیر بی گزند؛ امیر داداش زاده برای آلبوم سلطان؛ کاوه یغمایی برای آلبوم منشور؛ و رضا آریایی برای آلبوم خط پا.بهترین آهنگسازی پاپ بی کلام: مهبد شفیع نژاد آلبوم سکوت آبی. لوح تقدیر اهدا به آزاده مهدوی آزاد آلبوم شانزلیزه. پویان جوان برای آلبوم یک بعدازظهر پیانویی؛ احمد میرمعصومی برای آلبوم نجوای شبانه؛ پیروز بشردوست برای آلبوم جانان؛ و آرش بهزادی برای آلبوم با چشمان بسته، دیگر نامزدهای این بخش بودند. بهترین ناشر موسیقی: نشر موسیقی هرمس با مدیریت رامین صدیقی.

دیگر ناشرانی که نامزد دریافت جایزه بودند: آوا خورشید؛ پرده هنر موسیقی؛ پردیس معاصر موسیقی؛ نقطه تعریف؛ در این مراسم همچنین خبرنگاران برتر در پوشش اخبار جشنواره به این شرح اعلام شد؛ مینا آتشی، ندا رادمهر، علیرضا سعیدی، حسین سلیمی، یاسریگانه.

سی و دومین دوره جشنواره بین المللی موسیقی فجر از 24 دی تا اول بهمن در شش تالار رودکی، وحدت، برج میلاد، آزادی، سالن میلاد نمایشگاه بین المللی و فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.118/111

بیشتربخوانید:

آغاز آیین پایانی سی و دومین جشنواره موسیقی فجر 

امروز، آغاز سی و دومین جشنواره موسیقی فجر

باربد برای برندگان در پایان جشنواره موسیقی فجر