به گزارش ایران پرس، "استیو منوچین" روز پنجشنبه در جلسه ای با اعضای مجلس نمایندگان آمریکا ضمن دفاع از این اقدام، گفت: لغو تحریم علیه این شرکت ها به دلیل تعهداتی بوده که آنها داده اند.
رهبران هفت کمیته مجلس نمایندگان آمریکا روز سه شنبه در نامه ای به منوچین از وی خواسته بودند درباره تصمیم کاخ سفید برای لغو تحریم های مربوط با شرکت های "آلگ دریپاسکا"، اولیگارش روس توضیح دهد.
منوچین پیشتر گفته بود که دریپاسکا به عنوان بخشی از تحریم هایی که تجار بزرگ نزدیک به کرملین را هدف قرار می دهد، در فهرست تحریم ها خواهد ماند اما شرکت های مربوطه متعهد شده اند که به شکل قابل توجهی مالکیت او را کاهش داده و کنترلش بر این شرکت ها را قطع کنند.
اما رهبران دموکرات کمیته های مجلس نمایندگان آمریکا از پاسخ های منوچین قانع نشدند و نشست با وی را «اتلاف وقت» توصیف کردند.
وزارت خزانه داری آمریکا اواخر سال 2018 اعلام کرد، تحریم ها علیه شرکت روسی تولید آلومینیوم موسوم به "روس آل" و " ای ان+ گروپ" شرکتی که 50 درصد مالکیت "روس آل" را در اختیار دارد، به همراه شرکت برق JSC EuroSibEnergo برداشته خواهد شد.
آمریکا، از سال 2012 اعمال تحریمها علیه روسیه را درچارچوب «قانون ماگنیتسکی» آغاز کرد.
آمریکا از سال 2014 نیز با طرح اتهام دخالت روسیه در درگیریهای شرق اوکراین و کمک به مخالفان دولت این کشور، مجموعهای از تحریمهای اقتصادی و مالی ضد روسی را وضع کرده که واکنش متقابل مسکو را در پی داشته است.
جدایی شبه جزیره کریمه از اوکراین و پیوستن آن به روسیه در سال 2014 براساس نتایج برگزاری همهپرسی و همچنین ادعای دخالت مسکو در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا، تنش میان دو کشور را دوچندان کرده است.
دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا یکی از مسائلی بود که در طول و پس از مبارزات انتخاباتی دونالد ترامپ و «هیلاری کلینتون» رقیب دموکرات وی، جنجال های زیادی به پا کرد.
روسیه از طرف نهادهای اطلاعاتی و همچنین حزب دموکرات آمریکا به دخالت در انتخابات ریاست جمهوری 2016 این کشور در حمایت از «ترامپ» متهم شده است.
مسکو بارها هر گونه مداخله در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را رد کرده است.
138/117
بیشتربخوانید:
اتحادیه اروپا تحریم های روسیه را تمدید کرد
تداوم گام ضد روسی آمریکا؛ تحریم دومین شرکت بزرگ آلومینیوم جهان
انتقاد کرملین از تحریمهای آمریکا ضد روسیه