به گزارش ایران پرس به نقل از خبرگزاری صداوسیما، «رجب طیب اردوغان» روز یکشنبه دراستانبول گفت اقدامات دولت آلمان برای ترکیه تفاوتی با شیوه های نازی ها ندارد و تصور این کشور از اینکه آلمان از مدت ها قبل با شیوه نازی ها فاصله گرفته است، اشتباه بود.
وی افزود: دولت آلمان در حالی ادعای درس دموکراسی به دیگر کشورها را دارد که خود فاقد دموکراسی است.
روابط بین آنکارا و برلین پس از آنکه مقامات محلی آلمان مجوز گردهمایی تبلیغاتی «بکر بوزداغ» وزیر دادگستری ترکیه در مورد همه پرسی اصلاح قانون اساسی این کشور را در شهر گاگناو Gaggenau آلمان لغو کردند تیره شد.
گفته می شود این گردهمایی بخشی از تلاش ترکیه به منظور جلب حمایت حدود یک میلیون و 500 هزار شهروند ترکیه ای مقیم آلمان برای همه پرسی ماه آوریل ترکیه است که اختیارات رییس جمهوری این کشور را افزایش خواهد داد.
«آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان اعلام کرد در این کشور دولت های محلی هستند که درباره صدور یا عدم صدورمجوز برای نشست ها تصمیم می گیرند و ارتباطی به دولت فدرال ندارد.114/111
بیشتر بخوانید:
انتقاد مرکل از بازداشت یک خبرنگار آلمانی در ترکیه
اردوغان: آلمان از تروریسم حمایت می کند
تظاهرات طرفداران اردوغان در کلن آلمان
در پی اظهارات اردوغان، آلمان سفیر ترکیه را فراخواند