به گزارش ایران پرس؛ «مایک پمپئو» برای دیدار و گفتگو با مقامات عالیرتبه پاکستان بعد ازظهر چهارشنبه وارد اسلام آباد شد.
این در حالی است که وزیر امورخارجه آمریکا در بدو ورود به فرودگاه «نورخان» اسلام آباد با استقبال هیأتی روبه رو شد که هیچ یک از مقامات عالیرتبه پاکستان در آن حضور نداشتند.
دیدار با «شاه محمود قریشی» وزیر خارجه، «عمرانخان» نخست وزیر و «قمر جاوید باجوا» فرمانده ارتش پاکستان از برنامه های سفر یک روزه پمپئو به اسلام آباد است.
«جوزف دانفورد» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا «آلیس ولز» و «زلمی خلیلزاد» مشاور وزیر امور خارجه آمریکا در امور افغانستان در سفر به پاکستان «مایک پمپئو» را همراهی میکنند.
با اینکه آمریکا کمک مالی به پاکستان را متوقف کرده اما امیدوار است اسلامآباد با فراموش کردن این موضوع و اختلافات گذشته، واشنگتن را در اجرای برنامه هایش درمنطقه به ویژه افغانستان همراهی کند.
بعد از انتخاب عمران خان به عنوان نخست وزیر جدید پاکستان یکی از پر چالش ترین موضوعات پیش روی نخست وزیر جدید این کشور و دستگاه سیاست خارجی آن، چگونگی ارتباط و تعامل با دولت آمریکا است.
بسیاری از کارشناسان سیاسی و شخصیتهای مطرح پاکستان از عمران خان خواسته اند دیدار خود را با مایک پمپئو لغو کند.
آمریکا کمک 300 میلیون دلاری به پاکستان را لغو کرد
وزارت دفاع آمریکا «پنتاگون» روز شنبه (11 شهریور) با انتقاد از آنچه عدم همراهی پاکستان با راهبرد آمریکا در منطقه خواند، بسته حمایتی 300 میلیون دلاری اختصاص یافته به این کشور را لغو کرد.
این مبلغ بخشی از بسته پیشین اختصاص یافته به پاکستان است که دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا آن را در ابتدای سال جاری میلادی تعلیق کرده بود.
روابط آمریکا - پاکستان از زمان روی کار آمدن «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا تیره شده است. رئیس جمهور آمریکا بارها پاکستان را به پناه دادن به تروریست ها متهم کرده است. اسلام آباد اما این اتهام را رد کرده است.
آمریکایی ها ادعا می کنند پاکستان با حمایت از گروه های تروریستی مستقر در افغانستان، باعث گسترش تروریسم و ناامنی در این کشور شده است.
این در حالی است که مردم و مقامات افغانستان معتقدند، حضور آمریکایی ها در افغانستان موجب افزایش ناامنی، تروریسم و تولید مواد مخدر در این کشور شده است.
139/116
بیشتر بخوانید:
هشدار پاکستان به آمریکا / تحلیل
هشدار نخست وزیر پاکستان به آمریکا
توصیه دولت پاکستان به واشنگتن چیست؟/ تحلیل