به گزارش ایران پرس به نقل از پایگاه خبری الیوم السابع، شرکت اتریشی OMW که در زمینه نیرو و استخراج نفت و گاز فعالیت دارد در بیانیه ای اعلام کرد، حدود 700 تن از کارکنان میدانی و پیمانکاران این شرکت، روز 29 آوریل به سلامت از مناطق تحت فعالیت این شرکت خارج شده اند.
این شرکت افزود، با وجود این که اعتراضات و انسداد جاده ها از 10 روز پیش سبب توقف جابجایی افراد و انتقال تجهیزات شده است، اما تغییری در روند تولید (نفت وگاز) ایجاد نشده است.
معترضان تونسی ساکن شهر«تطاوین» نزدیک مرزهای لیبی، با تحصن در این شهر تهدید کرده اند در صورت برآورده نشدن خواسته هایشان، جاده هایی را که شرکت اتریشی OMW و شرکت ایتالیایی «اِنی» برای دسترسی به میادین نفت و گاز مورد استفاده قرار می دهند، مسدود خواهند کرد.
اعتراض بیکاران تونسی
از حدود یک ماه پیش تاکنون استان تطاوین تونس صحنه اعتراضات بیکارانی است که بر ضرورت توسعه و اشتغال در این استان تاکید دارند.
حدود هزار تن از جوانان تونسی جویای کار در چارجوب اعتراضات برای ایجاد فرصت های شغلی و توسعه مناطق محروم تونس، در صحرای بزرگ تحصن کرده اند.
معترضان با قطع کردن مسیر حرکت کامیون های متعلق به شرکت های خارجی کاوشگر نفت و گاز در این منطقه و متوقف کردن فعالیت آنها، اعتراض خود را نشان دادند.
معترضان استان تطاوین از دولت تونس می خواهند تا آنان را در میادین نفت به کار گرفته و 20 درصد از درآمدهای انرژی این استان را به توسعه آن، اختصاص دهد.
بر اساس آمار رسمی، تونس با افزایش میزان بیکاری مواجه است و این در شرایطی است که این کشور، با بحران اقتصادی نیز دست و پنجه نرم می کند.
مسوولان دولتی تونس نیز از مدت ها پیش برای حل این مشکل رایزنی می کنند اما تا کنون به نتیجه ای نرسیده اند.
دولت «یوسف الشاهد» نخست وزیر تونس در تلاش است تا اصلاحات اقتصادی را در این کشور اجرا کند اما تظاهرات مردمی، یکی از نمونه های بحران در این کشور است که دولت را نگران کرده است. 125/111
بیشتر بخوانید:
دولت تونس: یکپارچگی تونس «خط قرمز» کشور است
برپایی خیمه های اعتراضی در منطقه «کامور» در استان تطاوین تونس
بازگشت بی ثباتی اجتماعی به تونس/ تحلیل