وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، آمریکا در مناطقی از سوریه به حمایت از گروه تروریستی داعش ادامه می‌ دهد.

به گزارش روز شنبه ایران پرس به نقل از روسیا الیوم، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، گروه تروریستی داعش در سوریه فقط در مناطق تحت کنترل نیروهای آمریکایی همچنان فعالیت می‌ کند.

«ایگور کوناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه، با اعلام این خبر همچنین افزود: وضع سوری‌ها در شهرهای تحت کنترل آمریکا بویژه در النتف و رقه، فاجعه‌بار است.

به گفته کوناشنکوف روند مسالمت‌آمیز در استان‌های تحت کنترل دولت سوریه برقرار است و ضمن ادامه عملیات مین‌زدایی، موسسات، بازارها، مدارس، مهد کودک‌ها و پارک‌ها در این مناطق به حالت عادی بازگشته‌ اند.

این مقام روس افزود، در این مناطق کمک‌های انسانی و غذایی برقرار است اما آمریکا هیچ هزینه‌ای از بودجه‌ خود برای مناطق تحت کنترل خود نکرده است.

دمشق بارها حضور نظامی واشنگتن در سوریه را اقدامی اشغالگرانه و نقض حاکمیت خود خوانده و آن را محکوم کرده است.

بحران در سوریه از سال 2011 با تهاجم گسترده گروه‎های تروریستی مورد حمایت آمریکا و جریان غربی-عربی برای سرنگون کردن دولت قانونی سوریه به نفع رژیم اسرائیل آغاز شد.

پیش‌تر، «واسیلی نبنزیا» Vassily Nebenzya نماینده روسیه در سازمان ملل، مداخله شورای امنیت این سازمان را در رسیدگی به اوضاع انسانی رقه سوریه و نظارت بر اقدامات آمریکا در این شهر پس از آزادسازی از اشغال داعش، خواستار شد.

137/116

بیشتر بخوانید:

گزارش: حمله شبانه آمریکا به سوریه برای کمک به داعش

روسیه: آمریکا بجای تهدید سوریه به وضعیت فاجعه بار رقه رسیدگی کند

العبادی:کمک مالی به داعش همچنان ادامه دارد/ عراق ازحامیان رسانه ای داعش رنج می برد