به گزارش ایران پرس به نقل از پایگاه مصری المصریون، اقدام به اعتصاب غذا درکشور ثروتمند ژاپن، اقدامی نادر به شمار می رود.
گفته می شود که اعتصاب غذای پناهجویان با هدف درخواست بهبود شرایط ورفتار با آنان درمراکز بازداشت مهاجران صورت می گیرد.
فعالان حقوق بشر و وکلا و مهاجران در ژاپن از سال ها پیش از رفتارهای خشن ماموران مهاجرت و اوضاع نامساعد در مراکز بازداشت و نگهداری مهاجران گله مند هستند.
«آتسوشی ساکای» سخنگوی دفتر مهاجرت منطقه ای درتوکیو گفت: مهاجران از سه شنبه شب وعده غذایی را که مرکز به آن ها می دهد، قبول نمی کنند واین وضعیت همچنان ادامه دارد.
به گفته ساکای، تا این لحظه به طور دقیق مشخص نشده است که چرا مهاجران حاضر به گرفتن غذا نشده اند ودفتر امور مهاجرت، درباره جزئیات این اقدام از جمله تابعیت اعتصاب کنندگان تحقیق می کند.
وی افزود: به اعتقاد ما، آن ها به دلیل گله مندی از نحوه رفتار با آنان در مرکز مهاجران و برای اجرای درخواست آزادی موقت اعتصاب غذا کرده اند و چنین اقدامی در ژاپن به ندرت روی می دهد.
مرکز موسوم به «آزادی مشروط» که یک گروه حقوق بشری در ژاپن است، اعلام کرد شرکت کنندگان دراعتصاب از دوازده کشور ازجمله چین، میانماروبنگلادش هستند و سن آن ها بین 25 تا 55 سال است.
ساکای گفت که درحال حاضر، حدود 580 نفر درمرکز بازداشت مهاجران هستند.
ژاپن که یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است، درسال 2016، فقط 28 مهاجر را پذیرفت که درمقایسه با سال گذشته، یک نفر افزایش یافت.
مسئولان ژاپنی در توجیه کم بودن تعداد مهاجرانی که پذیرش می کنند، گفته اند که اکثر مهاجران از کشورهای آسیایی هستند و فقط به دلایل اقتصادی می خواهند وارد ژاپن شوند.
فعالان و کسانی درخواست پناهندگی به ژاپن را دارند، می گویند که پذیرش آنان از سوی این کشور دشوار است وبرای خارجی ها نیز سخت است که در جامعه ژاپن ادغام شوند.
127/112