تهران- ایران پرس: رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه ۹ دی گفت: برنامه‌های هفته بصیرت با شعار «واکاوی فتنه‌های جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی» از جمعه هفتم تا چهاردهم دی در دو بخش تبیینی و میدانی در کشور برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، «علی‌محمد نائینی» روز (چهارشنبه) در نشست خبری اعلام برنامه‌های ۹ دی، روز «بصیرت و میثاق امت با ولایت» اعلام کرد: برنامه های تبیینی در قالب نشست‌های بصیرتی و جلسات گفتگومحور، با حضور اقشار مختلف به ویژه دانشگاهیان و جوانان در استان‌های مختلف کشور از هفتم دی آغاز می شود.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه ۹ دی با اشاره به برگزاری برنامه‌های هفته بصیرت در سراسر کشور گفت: یکشنبه نهم دی، تجمع عمومی از ساعت ۱۴:۳۰ در میدان آیینی امام حسین(ع) با حضور مردم‌ برگزار می‌شود.

نائینی با اشاره به پیوستگی هفته بصیرت با هفته مقاومت گفت: هفته مقاومت همزمان با ۱۳ دی ماه سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی آغاز می‌شود و در سراسر کشور برنامه‌های متنوعی برای این ایام پیش‌بینی شده و پس از برگزاری این برنامه‌های جامع تبیینی و گفتگو محور، به استقبال دهه فجر انقلاب اسلامی و پاسداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی خواهیم رفت.

وی یادآور شد: بزرگداشت حماسه ۹ دی فرصتی برای روشنگری و مقابله با تحریف و روایت‌های نادرست و تقلیل این حماسه بزرگ است.

نائینی گفت: حماسه ۹ دی تصویر واقعی قدرت انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشت و نشان داد که ملت ایران نفوذ ناپذیر است. این حماسه تاریخی و ماندگار به تعبیر مقام معظم رهبری، یکی از قله های فراموش نشدنی، حرکت برخاسته از بصیرت و تبیین یک جنگ دفاعی هجومی است.

وی از ضرورت جهاد تبیین حماسه ۹ دی برای تقویت روحیه ملی، انسجام اجتماعی و فرهنگ و گفتمان مقاومت سخن گفت و افزود: جهاد تبیین دشمن را در فتنه انگیزی شکست می دهد، محاسبات دشمن را تغییر می دهد و افکار عمومی را در مقابل شبهه افکنی ها واکسینه می کند.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه ۹ دی افزود: ما نیازمند تولید محتوا و ادبیات غنی در مورد منطق مقاومت و نقش مقاومت در پیروزی ها و تاثیر سازش و تسلیم در شکست ها هستیم و ما نیازمند یک جبهه عظیم رسانه ای در مواجهه مبتکرانه با جریان ضد مقاومت هستیم و حقیقت تبیین، مقابله با تحریف، تحلیل‌های جعلی و پیشگیری از تثبیت روایت های دشمن است.

وی افزود: در شرایطی که دشمن به‌دنبال فتنه انگیزی با بی ثبات سازی کشور است، مراقبت از امنیت روانی جامعه و انسجام ملی ضرورت اساسی است.

117