به گزارش خبرگزاری ایران پرس، درسومین روز حضور ورزشکاران ایران، «مهدی مرادی» در فینال مسابقات پرش طول کلاس T۱۳ با ثبت رکورد ۶.۲۲ عنوان نایب قهرمانی و مدال نقره این دوره از بازیها را از آن خود کرد.
«پرستو حبیبی» در فینال مسابقات پرتاب وزنه F۳۲ با ثبت رکورد ۵.۴۹ به عنوان نایب قهرمانی و مدال نقره دست پیدا کرد. حبیبی پیش از این یک مدال طلا را به خود اختصاص داده بود و این دومین مدال او در این رقابتها به شمار میرود.
در دیدار فینال ریکرو دوبل، تیم ایران با ترکیب «زهرا نعمتی» و «سمیه رحیمی» با نتیجه ۵ بر ۴ مقابل چین مغلوب شد و به مدال نقره این رقابتها دست یافت.
«علیرضا زارع» در فینال ماده ۲۰۰ متر مردان در کلاس T۳۵ علاوه بر کسب مدال صلا، رکورد آسیا در این ماده را نیز شکست.
در پایان رقابتهای پرتاب وزنه، «رشید مسجدی» عنوان قهرمانی و مدال طلا را از آن خود کرد. مسجدی روز گذشته یک مدال برنز برای ایران به دست آورده بود.
تیم دوبل ریکرو مردان پارا تیراندازی با کمان ایران با ترکیب «محمدرضا عرب عامری» و «غلامرضا رحیمی» با پیروزی ۵ بر ۳ بر چین مدال طلای این رقابتها را از آن خود کرد.
«علیرضا مختاری» دیگر ملی پوش ایران در پرتاب وزنه به عنوان دوم و مدال نقره رسید. مختاری پیش از این یک مدال طلا برای کاروان ورزش ایران به ارمغان آورده بود.
«لیلا کبگزن» نماینده ایران در رقابتهای پرتاب وزنه کلاس F۶۴، موفق به کسب مدال برنز شد.
«هرمز صیدی» در پرتاب نیزه کلاس F۳۷ موفق به کسب مدال نقره شد.
«مهدیه محمدیان» در رقابتهای پاراوزنه برداری موفق به کسب مدال برنز شد. این نخستین مدال تاریخ پاراوزنه برداری بانوان در بازی های پارا آسیایی است.
تیم دوبل کامپوند زنان ایران در دیدار رده بندی بازی های پارآسیایی هانگژو با غلبه بر کره جنوبی به مدال برنز رسید.
«حسن جانفشان» نماینده پاراتنیس روی میز ایران در کلاس ۲ که به دیدار نیمه نهایی بخش انفرادی راه یافته بود، امروز مقابل حریفی از کره جنوبی قرار گرفت و این بازی را با نتیجه ۳ بر صفر واگذار کرد و به مدال برنز رسید.
«علی اصغر جوانمردی» در ماده پرتاب وزنه کلاس F35 در رقابت با حریفانش موفق شد با پرتابی به طول ۱۶ متر و ۱۷ سانتیمتر به مدال طلای این ماده دست پیدا کند.
«علی نوایی» نماینده ایران در وزن ۹۰+ کیلوگرم کلاس J1 پاراجودو، در دیدار ردهبندی مقابل «عزیزبک نورمومینوف» از ازبکستان قرار گرفت و این حریف را ایپون کرد و مدال برنز را از آن خود کرد.
«میلاد رمضانی» در فینال دو 400 متر مسابقات پارادوومیدانی کلاس T20 در شرایطی که بخش زیادی از مسابقه را پیش بود، در مترهای آخر توانش را از دست داد و با ثبت زمان 50.43 در جایگاه سوم قرار گرفت و صاحب مدال برنز شد.
«سجاد محمدیان» در کلاس F63 پرتاب وزنه به رقابت با حریفانش پرداخت و در پایان با رکورد 14 متر و 27 سانتی متر به عنوان نایب قهرمانی و مدال نقره دست یافت.
«فائزه دیبایی» در رقابتهای پرتاب دیسک در کلاس F۵۶/۵۷ با ثبت رکورد ۲۲.۹۸ به مدال نقره این رشته رسید.
«حامد حقشناس» نماینده وزن 80+ کیلوگرم پاراتکواندو با برتری قاطعانه 30 بر 6 در فینال به مدال طلا رسید.
«وحید نوری» در فینال وزن ۹۰+ کیلوگرم مقابل «علاودین جوراکولوف» از ازبکستان به پیروزی رسید و مدال طلا را از آن خود کرد.
«لیلا میرزایی» نماینده وزن 65+ کیلوگرم کشورمان مقابل نایموا قهرمان پارالمپیک 2020 از کشور ازبکستان با نتیجه 16 بر 0 شکست خورد و به نشان نقره دست یافت.
«روحالله رستمی» در دسته 80 کیلوگرم پاراوزنهبرداری با مهار وزنه 237 کیلوگرم به مدال نقره رسید. جدال برای قهرمانی با نماینده چین به حرکت چهارم رسید و نماینده چین 238 کیلوگرم را مهار کرد و رستمی در مهار وزنه 242 کیلوگرم که رکورد جهان هم به شمار میرفت ناکام ماند تا از کسب مدال طلا بازماند.
در فینال پارا دومیدانی در ماده پرتاب وزنه در کلاس F۵۷، «یاسین خسروی» با پرتابی به طول ۱۶ متر ضمن کسب مدال طلا و عنوان قهرمانی، رکورد بازیهای پاراآسیایی را نیز شکست.
«علیرضا بخت» نماینده وزن 80- کیلوگرم در دیدار فینال برابر نماینده کره جنوبی 14 بر 9 شکست خورد و به نشان نقره رسید.
ناآگاهی از قانون به ما ضربه زد!
در شرایطی که کادرفنی تصور میکرد مسابقات وزنهبرداری با 3 حرکت به پایان میرسید و پس از ثبت 237 کیلوگرم طلا را قطعی میدانستند برای حرکت چهارم وزنه 242 که رکورد جهان بود را انتخاب کردند، اما فکر نمیکردند حریف چینی هم میتواند حرکت چهارم خود را ثبت کند. حریف چینی 238 کیلوگرم را به ثبت رساند و کادرفنی هم دیگر نمیتوانست وزنه را کم کند و برای همین 242 کیلوگرم باقیماند تا اینگونه طلا از دست برود.
در صورتی که از حرکت چهارم نماینده چین آگاه بودیم میتوانستیم به جای حمله به رکورد جهان با ثبت وزنه 239 کیلوگرم به طلا برسیم.
117