به گزارش ایران پرس، پایگاه «دویچه فانک» نوشت «حکومت نظامی درمصر به رهبری عبدالفتاح السیسی، به شدت معارضان سیاسی را سرکوب می کند».
دراین گزارش پیش بینی شده است درصورتیکه میانگین گردشگری با پایان فصل زمستان درمصر افزایش نیابد، اقتصاد مصر درآینده با مشکل مواجه شود و این کشور روزهای سختی را پیش رو داشته باشد.
دراین گزارش همچنین آمده است که طرح های سرمایه گذاری عظیم مانند توسعه کانال سوئز یا ایجاد پایتخت اداری جدید در قاهره، درآینده نزدیک، باری سنگین بر دوش اقتصاد مصر خواهد گذاشت.
براساس این گزارش، موافقت دولت مصر با گرفتن وامی به مبلغ بیش از 12 میلیارد دلار از صندوق بین المللی پول و درنتیجه بازپرداخت این وام، اقتصاد مصر را تضعیف کرده است.
دراین گزارش آمده است که مصر برای اتمام طرح های عظیم که دولت برای نجات اقتصاد به اجرا گذاشته است، به کمک مالی چشمگیر نیاز دارد.
این پایگاه آلمانی افزود که دراوایل سال 2011، 42 زندان در مصر وجود داشت و اکنون تعداد زندان های این کشور به 64 زندان رسیده است.
طبق این گزارش، از زمان روی کار آمدن السیسی درژوئن 2014، 17 زندان جدید در مصر ساخته شده و درحال حاضر، 60 هزار زندانی سیاسی درزندان های مصر درحبس هستند.
مصر درسال های 2011 تا 2015 با ناامنی های گسترده مواجه بود.
پس از برکناری «محمد مرسی» رئیس جمهوری منتخب مردم مصر در سال 2013 موج حمله به اخوان المسلمین و هوادارانش آغاز شد و در جریان آن صدها نفر کشته و هزاران تن بازداشت و صدها معترض در دادگاههای مصر نیز به مرگ محکوم شدند.
کارنامه فعالیت عبدالفتاح السیسی در عرصه های مختلف مصر از جمله سیاسی و امنیتی از دید افکار عمومی این کشور منفی بوده است و در عرصه سیاسی مصر، نیز حکومت السیسی، سرکوب شدید فعالان سیاسی را درپیش گرفته است.127/112
بیشتر بخوانید:
خشونت مذهبی و سیاسی دولت السیسی در مصر
تشدید خشونتها ضد مخالفان در مصر تحت امر السیسی
مصر، جمهوری ترس و وحشت