نمایشگاه الکامپ ۲۶ که برگزاری آن به دلیل شیوع کرونا با وقفه رو به رو شده بود، پس از چهار سال در روز چهارم تیرماه آغاز به کار کرد و طی پنج روز برگزاری آن، بیش از ۳۰ محصول فناورانه جدید در حوزههای الکترونیک، صنعتی، کامپیوتر و سختافزار، نرمافزار و خدمات مرتبط، تجهیزات ارتباطی، تجهیزات صوتی و تصویری، تجهیزات مخابراتی و تجهیزات اندازهگیری رونمایی شد.
در بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ، نزدیک به ۷۰ مهمان از کشورهای ازبکستان، فرانسه، پاکستان، بوسنی، سوریه، چین، روسیه، ترکیه، ارمنستان و عراق حضور پیدا کردند.
این نمایشگاه که با چهار سال وقفه برگزار شد، توانست با استقبال خوبی از سوی مردم و همچنین فعالان حوزه فناوری رو به رو شود. تمدید یک روزه این نمایشگاه نیز به همین دلیل بود.
الکامپی که امسال با شعار «آینده بهتر برای اقتصاد دیجیتال» برگزار شد، نسبت به نمایشگاههای دوره قبل تفاوتهایی داشت. یکی ازمهمترین تفاوتها این بود که بیشترین تمرکز بر روی استارتاپها بود و مسئولان برگزار نمایشگاه فضایی را فراهم کردند تا آنها بتوانند مشکلاتی که سر راهشان است را مطرح کنند.
دانشآموزان نیز توانستند به صورت مستقل در یک رویداد دانشآموزی با نام «تینواستارز» شرکت کنند. تینو استارز بستری را فراهم کرد تا دانشآموزان با فضای کار واقعی رو به رو شوند و صاحبان کسب و کار بتوانند با آنها همکاری کنند.
نمایشگاه در یک نگاه
نمایشگاه الکامپ در عرصه طراحی، ساخت و تولید و پشتیبانی از محصولات، خدمات، محتوی و راهکارهای صنایع الکترونیک، کامپیوتر و دیجیتال در اقتصاد ایران و بزرگترین رویداد فناوری کشور است. الکامپ همه ساله با حضور گسترده و چشمگیر دست اندرکاران این حوزه و مخاطبان آنها در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می گردد.
این نمایشگاه، آوردگاهی است که سالانه ذینفعان توسعه و تحول اقتصاد دیجیتال با بررسی فرصت های بازار به جایگاه سازی محصولات و خدمات خود پرداخته و عملکرد سالانه خود را در معرض دید و داوری مشتریان و استفاده کنندگان قرار می دهند تا با تحریک تقاضای بازار به تعمیق و گسترش اقتصاد کشور یاری رسانند.
دستیابی به اقتصاد دانش بنیان و عمق بخشی به اقتصاد زیست بوم فناوری کشور جز با مشارکت فعال تمامی ذینفعان اقتصاد و تحول دیجیتال در حوزه های مختلف الکترونیک، کامپیوتر(سخت افزار و نرم افزار) و حضور مقتدرانه بازیگران بخشهای مختلف اقتصادی، صنعتی و خدماتی کشور محقق شدنی نیست.
سازمان های دولتی به شکل گسترده تر، دستاوردهای خود را برای مردم و کسب و کارهای بخش خصوصی به نمایش گذاشته تا با یاری جستن از توان های مردمی و جذب مشارکت ها خدمات دولتی را توسعه داده و در دسترس عموم قرار دهند.
به منظور اشتراک مساعی، شبکه سازی و هم افزایی تجربیات فن سالاران در حوزه های گوناگون ICT در بخش الکام تاکز به گفتمان سازی در حوزه های تحول دیجیتال، اقتصاد دیجیتال، دولت الکترونیک و هوشمند سازی شهرها و بسیاری از مقولات راهبردی و یا عملیاتی در حوزه الکترونیک و کامپیوتر پرداخته می شود.
از آنجا که خلق آینده بهتر با درخشش ستاره های نوظهور الکام استارز امکان پذیر می شود، به مانند ادوار گذشته و با تخصیص ظرفیت مضاعف مادی و معنوی، صدها ستاره فعال پر شور و نوآور در بخش رقابتی کسب و کارهای نوپا در نمایشگاه امسال شرکت کردند.
مهارت افزایی و توانمند سازی نیروی انسانی پویا و هدایت آن به سمت کسب و کارهای مرتبط، یکی از مهمترین بخش های الکامپ است که بصورتی تعاملی و منطبق با نیازهای روزآمد بازار کار داخلی و بین المللی شد.