نمایندگی ایران در اتحادیه اروپا به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در قدس اشغالی و انفعال اتحادیه اروپا در قبال این جنایات واکنش نشان داد.

به گزارش روز پنجشنبه خبرگزاری ایران پرس، نمایندگی ایران در اتحادیه اروپا در پیامی که در صفحه توییتری خود منتشر کرد، نوشت: «در حمله اخیر اسرائیل به غزه، بیش از ۶۰ کودک جان خود را از دست دادند. جرایم جنگی و جرایم علیه بشریت اسرائیل به طور گسترده‌ای توسط نهادهای بین‌المللی به اثبات رسیده است. دیگر چه اتفاقی باید بیافتد تا «مروجان حقوق بشر» انگشت اتهام به سوی اسرائیل نشانه بگیرند؟»

نمایندگی ایران در اتحادیه اروپا با انتقاد از عدم اقدام مستحکم اروپا و غرب علیه رژیم صهیونیستی تصریح کرد: «تاکجا قهرمان‌های خودخوانده حقوق بشر قرار است چشمان خود را بر روی جنایات اسرائیل ببندند؟  مصونیت اسرائیل از مجازات قرار است تا کی ادامه داشته باشد؟ دادگاه افکار عمومی جهان، اسرائیل و حامیان ساکت آنرا مسئول می‌داند».

این نهاد جمهوری اسلامی ایران در ادامه با انتشار تصویری از بند دوم از توافق انجمن اتحادیه اروپا و رژیم صهیونیستی، به اتحادیه اروپا یادآوری کرد که نباید در مقابل نقض حقوق بشر صهیونیست‌ها و جنایات آن‌ها علیه فلسطینیان، سکوت در پیش بگیرند.

نمایندگی اتحادیه اروپا در این پیام نوشت: «ما از اتحادیه اروپا دعوت می‌کنیم به معاهداتی که خودشان بنیانگذاری کرده‌اند، توجه کنند! ما از سیاستمداران اروپایی می‌خواهیم که بند دوم از توافقنامه انجمن اتحادیه اروپا و اسرائیل را یک بار دیگر بخوانند و «بند حقوق بشر» را که جزئی از تمامی توافقات بین‌المللی اتحادیه اروپا است، مرور کنند».

در بند دوم توافق انجمن اتحادیه اروپا و رژیم صهیونیستی آمده است: «روابط بین طرف‌ها و همچنین تمامی شروط خود توافق، باید بر اساس احترام به حقوق بشر و اصول دموکراتیک باشد که راهنمای سیاست‌های داخلی و بین‌المللی است و عنصر مهمی در این توافق را تشکیل می‌دهد.»

پیش از این نیز، «میک والاس» نماینده ایرلند در پارلمان اروپا در پیامی در صفحه توییتر خود با انتقاد از رویکرد دوگانه اتحادیه اروپا در قبال جنایت صهیونیست‌ها، نوشت که این اتحادیه چه زمانی می‌خواهد درباره نسل‌کشی اسرائیل صحبت کند.

وی در این پیام خود نوشت:‌ «بمباران غیرنظامیان و زیرساخت‌های غزه توسط اسرائیل به سطح جنایت جنگی رسیده و جهان تا کنون این اقدام اسرائیل را محکوم نکرده است. این موضوع معیارهای دوگانه اتحادیه اروپا را نشان می‌دهد. چه زمانی ما درباره واقعیت نسل کشی مردم فلسطین توسط اسرائیل صحبت خواهیم کرد؟»

درگیری رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین از روز ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

در این درگیری‌ که تا بامداد روز جمعه 31 اردیبهت ماه در جریان بود، رژیم صهیونیستی در غالب حملات خود با هجوم به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به خاک و خون کشید که گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایت‌ها مواضع این رژیم را هدف حمله گسترده راکتی قرار دادند و سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از آن‌ها ناموفق عمل کرد.

اتحادیه اروپا و کشورهای غربی تاکنون هیچ‌گونه قطعنامه‌ای را برای محکوم کردن جنایات جنگی اخیر رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان به تصویب نرسانده‌اند. // 114

بیشتر بخوانید:

فراخوان جوانان فلسطین برای «قیام بزرگ» در برابر صهیونیست‌ها

انتقاد دولت آلمان از توسعه شهرک‌سازی صهیونیست‌ها در فلسطین اشغالی

الحوثی خنجر خود را به فلسطینیان اهدا کرد