به گزارش ایران پرس، «سایمون کاونی»Simon Coveney با اعلام این که ایرلند در صدد است با توجه به کمبود بودجه آنرواUNRWA ، سال جاری میلادی 8 میلیون دلار به این آژانس کمک کند، افزود: نباید با قطع کمک ها، فشار بر آوارگان فلسطینی را شدت بخشید.
وزارت خارجه آمریکا 1 سپتامبر از لغو تمامی کمک های مالی این کشور به «آنروا» خبر داد.
آمریکا، جمعه 24 اوت نیز در ادامه رویکرد خصمانه خود ضد مردم مظلوم فلسطین، کمک 200 میلیون دلاری اش به باریکه غزه و کرانه باختری رود اردن را قطع کرده بود.
این اقدامات، بخشی از سیاستهای «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا برای تحت فشار قرار دادن فلسطینیها جهت موافقت با طرح موسوم به «معامله قرن» است.
بر اساس طرح آمریکایی «معامله قرن»، قدس شریف به رژیم صهیونیستی واگذار میشود؛ آوارگان فلسطینی در دیگر کشورها، حق بازگشت نخواهند داشت و فلسطین تنها مالکیت اراضی باقی مانده کرانه باختری رود اردن و باریکه غزه را خواهد داشت.
در چارچوب طرح «معامله قرن»، «ترامپ» ششم دسامبر2017 شهر اشغالی قدس را به عنوان پایتخت رژیم جعلی اسرائیل معرفی کرد و از تصمیم خود برای انتقال سفارت آمریکا از تلآویو به قدس خبر داد. دولت آمریکا دوشنبه 14 می 2018 این تصمیم را عملی کرد.
شهر قدس که مسجدالاقصی نخستین قبله مسلمانان را در خود جا داده، بخش لاینفک فلسطین و از مهمترین اماکن سه گانه مقدس اسلامی به شمار میآید. قدس از سال 1967 در اشغال رژیم صهیونیستی است.118/112
بیشتر بخوانید:
همکاری مشترک اسرائیل و آمریکا علیه آنروا و آوارگان فلسطینی/ تحلیل
گزارش: تظاهرات فلسطینیان در محکومیت اقدام امریکا در قطع کمک به آنروا
تحولات فلسطین؛ حمله صهیونیستها به مدرسه آنروا/ موج بازداشت در کرانه باختری