سه عضو مجلس شورای اسلامی روز دوشنبه با حضور در معاونت برون مرزی صدا وسیما ضمن بازدید از بخش های مختلف، با دکتر «جبلی» معاون برون مرزی دیدار و گفت و گو کردند.

دکتر «پیمان جبلی» معاون برون مرزی صدا وسیما در این نشست بااشاره به عملکرد بخش های مختلف این معاونت، افزود: با توجه به بودجه محدود معاونت برون مرزی در مقایسه با رسانه های بیگانه، این معاونت توانسته در رقابت با شبکه های بیگانه که اغلب حامی تروریسم در جهان هستند، وظایف خود را به خوبی انجام دهد.

«جبلی» به کمبودها و محدودیت های بودجه ای در برون مرزی اشاره کرد و خواستار توجه ویژه مجلس برای حل این مشکلات شد.

«غلامرضا کاتب» رئیس کمیسیون آیین‌نامه داخلی مجلس در این نشست کمک به رسانه ملی بویژه بخش برون مرزی را که وظیفه‌اش انتقال پیام انقلاب اسلامی به خارج مرزها است از اولویت های مجلس شورای اسلامی برشمرد و افزود: با توجه به علاقه مخاطبان خارجی به سبک زندگی ایرانی و اسلامی، توجه ویژه به تبیین الگوی ایرانی و اسلامی در بخش برون مرزی صدا و سیما می‌بایست بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

«مرتضی صفاری» عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هم در این نشست نقش رسانه ملی را در جنگ مهم ارزیابی کرد و افزود: با حمایت از رسانه ملی و به طور مشخص بخش برون مرزی صدا وسیما می توان با شبکه های بیگانه رقابت کرد.

«مرتضی صفاری» همچنین معاونت برون مرزی را منعکس کننده صدای واحد سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: مجلس شورای اسلامی در انجام این مهم از معاونت برون مرزی حمایت و پشتیبانی خواهد کرد.

«اکبر رنجبرزاده»، دبیر هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار اهمیت کار و نقش حساس معاونت برون مرزی را در فضای رسانه امروز مهم ارزیابی کرد و افزود: تخصیص بیشتر بودجه و هزینه در رسانه نوعی سرمایه گذاری است که در دراز مدت می تواند هجوم تبلیغاتی دشمن و هزینه های احتمالی که برای نظام جمهوری اسلامی ایران به وجود می آورند را به حداقل رساند. 

لازم به‌ذکر است، نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیش از این نشست از بخش های مختلف معاونت برون مرزی صدا وسیما، از جمله خبرگزاری ایران پرس، شبکه‌های العالم و سحر بازدید کردند و از نزدیک با فعالیت های تخصصی این بخش‌ها آشنا شدند.118