نخست وزیر رژیم صهیونیستی، یوآ گالانت، را از وزارت جنگ رژیم صهیونیستی برکنار و «یسرائیل کاتس» را به جای او منصوب کرد.
بنیامین نتانیاهو اذعان کرد: "دیگر بین او و گالانت، اعتمادی وجود نداشت؛ به همین دلیل اسرائیل کاتس، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی را به عنوان وزیر جنگ انتخاب کرده است."
«گیدعون ساعر» نیز به عنوان وزیر خارجه جدید رژیم صهیونیستی، انتخاب شده است. شبکه صهیونیستی »کان» نیز گزارش داد: "روسای شاباک، رئیس ستاد کل و وزیر جنگ برکنار شده ( یوآو گالانت) در رویارویی مستقیم با بنیامین نتانیاهو هستند."
دیدار میان نتانیاهو و گالانت، درباره برکناریاش تنها سه دقیقه به طول انجامیده و نتانیاهو شخصا نامه برکناری گالانت را به دستش داده است.
وبسایت صهیونیستی «واللا» به نقل از نزدیکان نتانیاهو خبر داد که او قصد دارد «هرتزی هالوی» رئیس ستاد مشترک ارتش و همچنین «رونین بار» رئیس «شاباک» سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی را برکنار کند.
یوآو گالانت، در اولین واکنش به برکناری خود گفت: "قانون معافیت برای یهودیان ارتدکس (حریدیها) قابل قبول نیست و آنها باید به جنگ اعزام شوند. باید در اسرع وقت اسرای اسرائیلی (صهیونیست) را آزاد کنیم. این هدف با وجود ارائه برخی امتیازات دردناک قابل دستیابی است. انجام یک تحقیق رسمی و نظاممند در مورد اتفاقات روی داده، امری ضروری است."
برکناری گالانت، با استقبال صهیونیست های افراطی مواجه شده است که با او در کابینه بشدت اختلاف نظر داشتند.
«ایتمار بن گویر» وزیر افراط گرای امنیت ملی رژیم صهیونیستی اما از این تغییر استقبال کرد و گفت: "برکناری گالانت را تبریک میگویم؛ با او نمیشد در جنگ به پیروزی رسید."
برخلاف صهیونیست های افراطی، اما در نقطه مقابل برخی از مقامات و سیاستمداران صهیونیست که منتقد عملکرد نتانیاهو در جنگ غزه هستند از برکناری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بشدت انتقاد کردند و درمورد شرایط سیاسی بحرانی در تل آویو هشدار دادند.
«اویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی در واکنش به برکناری گالانت گفت: "اگر امکان برکناری وزیر دفاع (جنگ) در بحبوحه جنگ وجود دارد در آن صورت می توان شخص دیگری را به جای نخست وزیر که در انجام وظایف خود شکست خورده است، جایگزین کرد."
«نفتالی بنت» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی، در پیامی به برکناری یوآو گالانت از وزارت جنگ واکنش نشان داد و تاکید کرد: "بنیامین نتانیاهو دیوانه شده است."
«یاییر گولان» رهبر حزب دمکراتهای رژیم صهیونیستی نیز با انتشار توییتی در واکنش به برکناری گالانت از سمت وزارت جنگ خواستار برگزاری اعتراضات سراسری در سرزمین های اشغالی شد.
تداوم جنگ غزه شکاف، در تل آویو را تشدید کرده و برکناری گالانت نقطه شروعی برای فروپاشی کابینه نتانیاهو خواهد بود. دو جناح اصلی کابینه، صهیونیست های افراطی و حامیان نتانیاهو در حزب راستگرای لیکود از ماههای قبل درمورد ادامه جنگ غزه بشدت اختلاف نظر دارند.
بحران اقتصادی در سرزمین های اشغالی، روندی تصاعدی داشته و این موضوع منجر به شکل گیری اعتراضات گسترده خیابانی شده است. کارشکنی نتانیاهو در مذاکرات آتش بس جنگ غزه، نیز روند گفتگوها را نامشخص کرده است و دراین شرایط آزادی اسرای صهیونیست به تعویق افتاده است.
شرایط بحرانی در تل آویو پیامد بحران آفرینی و جنک افروزی صهیونیست ها در جنگ غزه بوده است.
توهم نتانیاهو، برای شکست و بیرون راندن حماس از غزه پیامدهای جدی برای نخست وزیر رژیم صهیونیستی داشته است. بیشتر مقامات رژیم صهیونیستی، نیز بشدت از اقدامات نتانیاهو ناراضی هستند و وضعیت بحرانی در سرزمین های اشغالی را نتیجه شکست ارتش رژیم صهیونیستی مقابل گروههای مبارز فلسطینی درجنگ غزه می دانند.
نویسنده" احسان شاه ابراهیم
117