«کایر استارمر» نخست وزیر انگلیس، برنامه‌های دولت این کشور را برای کم کردن از صف انتظار بیش از 7.5 میلیون نفری بیماران اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس از لندن، براساس جدیدترین آمار سازمان نظام پزشکی انگلیس، 7.54 میلیون بیمار در این کشور، منتظر درمان در بیمارستان های دولتی اند که از این تعداد، 3.10 میلیون بیمار، بیش از 18 هفته است که در صف انتظار قرار دارند.

براساس گزارش این سازمان، حدود 235 هزار نفر از بیماران منتظر درمان در انگلیس، بیش از یک سال است که انتظار می کشند تا درمانشان آغاز شود.

در این گزارش آمده است به طور متوسط، زمان انتظار بیماران در سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، 7.6 هفته است. نخست وزیر انگلیس امروز اعلام کرد با راه اندازی مراکز درمانی که در همه روزهای هفته باز خواهند بود، 500 هزار بیمار در سال بیش تر دیده خواهند شد.

همچنین مراکز تشخیصی در محلات راه اندازی می شود که 12 ساعت در روز، باز خواهند بود تا میلیون ها نفر بتوانند مورد معاینه و یا آزمایش قرار گیرند و از آنان اسکن تهیه شود.

کایر استارمر، نخست وزیر انگلیس گفت: 17 مرکز جدید جراحی در سراسر کشور تا ماه ژوئن راه اندازی می شود تا بیماران نیازمند، زودتر عمل جراحی شوند.

به گفته نخست وزیر انگلیس، از پزشکان خانوادگی و بیمارستان ها خواسته می شود تا با فناوری های نوین، از جمله هوش مصنوعی و معاینه بیماران از راه دور، از رفتن بیماران به مطب ها و بیمارستان ها بکاهند.

همچنین کارافزار سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس روزآمد می شود تا بیماران، گزینه های بیش تری داشته باشند.

مطابق طرح های جدید اعلام شده دولت انگلیس، قرار است تا ماه ژوئیه 2029 میلادی، 92 درصد از بیماران در این کشور، در مدت 18 هفته، معاینه، آزمایش و درمان شوند.

همچنین مراجعان برای بخش های گوش، حلق، بینی، زنان و زایمان، مجاری ادراری، روده بزرگ و ریه، بدون مراجعه به متخصصان مربوط، مستقیما برای آزمایش و اسکن، ارجاع داده خواهند شد.

براساس سخنان نخست وزیر انگلیس، قرار است هزاران نفر در همان روز مراجعه، برای آزمایش و اسکن شوند و در همان روز، نظر متخصصان را بشنوند تا درمانشان، زودتر آغاز شود.

به نوشته گاردین، روز یکشنبه این هفته، «وس استریتینگ» وزیر بهداشت و درمان انگلیس هشدار داد: اگر سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، به اصلاحات متناسب با قرن بیست و یکم دست نزند، نابود خواهد شد.

وی تاکید کرد: این اصلاحات لازم است تا این سازمان حفظ شود. به نوشته این روزنامه، پزشکان انگلیسی می گویند به علت کمبود نیروی انسانی، بعید است این اقدامات بتواند به کاهش صف بسیار طولانی بیماران منتظر درمان منجر شود.

تا کنون همه دولت های ده های اخیر به مردم انگلیس وعده داده اند که صف بیماران منتظر درمان در این کشور را کوتاه کنند اما نه تنها به این وعده آنان جامه عمل پوشانده نشده است بلکه هر سال صف بیماران منتظر درمان در بیمارستان های دولتی این کشور طولانی تر شده که به نارضایتی های گسترده در این کشور دامن زده است.

117