به دنبال ترور محمد الزواری، مهندس هوا فضای تونسی، استاندار صفاقس و شماری از مسوولان امنیتی این شهر، از مناصب خود برکنار شدند.

به گزارش پایگاه خبری فلسطین الآن، یوسف الشاهد، نخست وزیر تونس در بیانیه ای رسمی، الحبیب شواط استاندار صفاقس، الحبیب حیدر رییس ناحیه امنیت ملی این شهر و محمد الصغیر رییس منطقه جنوبی امنیت ملی صفاقس را از سمت خود عزل کرد.

این تصمیمات یک هفته پس از ترور الزواری در مقابل منزلش در شهر صفاقس اتخاذ و اجرا شد.

روز گذشته نیز قاضی بازپرس پرونده قتل الزواری، دستور بازداشت 3 تن از 10 مظنون به دست داشتن در ترور الزواری را صادر کرد.

به گفته الهادی المجدوب، وزیر کشور تونس، نقشه ترور الزواری از ژوئن گذشته توسط دو تبعه خارجی که یکی از آنها عرب هستند، در دو کشور اروپایی طراحی شده بود.

گردان های عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس، شنبه گذشته با اعلام این خبر که  الزواری یکی از فرماندهان این گروه و از سازندگان هواپیماهای ابابیل بوده است، رژیم صهیونیستی را مسوول ترور وی دانست.

هزاران تونسی نیز با شرکت در تظاهراتی گسترده، برضرورت جرم دانستن عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل، تاکید کردند.