به گزارش خبرگزاری ایران پرس، در این رویداد فنآفرینان، پیشروان زیستبوم فناوری حضور دارند که با ایدهها و نوآوریهای خود در جهت به کارگیری فناوریهای نوظهور، نقش کلیدی را در توسعه اقتصاد دانشبنیان کشور ایفا میکنند.
سایر عناصر این زیستبوم شامل دانشگاهها، پارکهای علم و فناوری، سرمایهگذاران، شرکتهای کارگزاری، شتابدهندهها و نهادهای حاکمیتی هر کدام با فراهم آوردن زمینههای رشد و توسعه این فنآفرینان میتوانند در رشد و نمو این زیستبوم ایفای نقش نمایند. در حقیقت فنآفرینان موتور محرک و قلب تپنده این عرصه هستند و ایدههای بدیع آنهاست که نقش کلیدی را در تحقق اهداف همه عناصر بازی میکند.
حسین افشین، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: جایزه ملی نکست ابتکار خوبی بود، باید بگویم که معاونت برای زمینه های مختلف و استعدادهای مختلف باید برنامه باید داشته باشد.
وی افزود: هدف از حمایت باید رشد و بلوغ شرکت ها در ارایه محصولات موفق است. انتظار داریم در اکوسیستم ما نوآوران خلاقی حضور داشته باشند که محصولات آنها ارزآوری داشته باشد.
معاون علمی رئیس جمهور افزود: خوشبختانه رئیس جمهور در حال پیگیری موضوع رفع فیلتر است و با این پیگیریها و تحقق آن، دیگر اینترنت طبقاتی وجود نخواهد داشت.
افشین با تاکید بر اینکه به نظر بنده اجرای اینترنت طبقاتی در پارک پردیس و برای برخی فناوران و شرکتها بدسلیقگی بود و اصلاً نباید چنین چیزی اعلام میشد، اظهار کرد: شخصاً با اینترنت طبقاتی موافق نیستم.
لازم به ذکر است فناوران در راستای کمک به توسعه فناوریهای نوظهور جهانی در کشور و تشویق عناصر اکوسیستم برای مشارکت جدی تر در جهت ورود و سرمایهگذاری در این شاخه از فناوریها، اقدام به طراحی رویداد جدیدی با نام نکست (نوآوری کارآفرینان سرآمد توسعه) کردند.
هدف این رویداد شناسایی و حمایت از فنآفرینان جوان کشور در جهت توسعه سبد محصولات خود با بهرهگیری از فناوریهای نوظهور جهانی با منشا خلق محصولات دانش بنیان کشور با عمق فناوری بالا ست.
زمان برگزاری جایزه ملی فناوری نکست 28 و 29 آذر 1403 میباشد، لذا علاقمند به شرکت در این رویداد میتوانند طرح های خود را تا دهم مهرماه 1403را به آدرس www.next-prize.ir ارسال کنند.
116