زندگی شیعه و سنی در ایران در کنار همدیگر با انسانیت پیوند خورده و وحدتی جاودانه میان آنها وجود دارد؛ وحدتی که به معنای شیعه شدن سنی، یا سنی شدن شیعه نیست بلکه وحدت به معنای ایستادگی آنان مقابل دشمنان اسلام و برادری و برابری در جامعه اسلامی است.
به گزارش خبرگزاری ایران پرس، ماموستا فایق رستمی امام جمعه سنندج ایران در همایش بزرگ علما و روحانیون اهل سنت استان کردستان گفت، دشمنان چندین منطقه کُردنشین ایران و عراق را بمباران شیمیایی کردند و پنج هزار نفر از مردم این مناطق در یک روز مجروح شدند، اما هیچ نهاد بین المللی این جنایات را محکوم نکرد.
ماموستا رستمی با بیان اینکه امروز مساله امنیت و فداکاری نیروهای امنیتی ایران موضوعی مهم و شایسته تقدیر است افزود، مردم خواهان امنیت پایدار هستند تا جامعه رو به توسعه، رونق تولید، عمران، آبادانی، شرف و عزت حرکت کند.
ماموستا مصطفی شیرزادی امام جمعه مریوان هم که برادر و فرزندش توسط ضدانقلاب ترور شدهاند در این همایش اظهار کرد، خط قرمز روحانیون اهل سنت کردستان، نظام اسلامی است و هیچ گاه اجازه اهانت به مقدسات اسلام و انقلاب ندادهاند و سینه هایشان سپر دفاع از انقلاب اسلامی است.
ماموستا جمال کریمی امام جمعه موقت بانه نیز در همایش بزرگ علما و روحانیون اهل سنت استان کردستان ایران تصریح کرد، «ما در ایران اسلامی برادر و برابر هستیم، دشمنان می خواهند از تاکتیک تفرقه، به صفوف واحد ما نفوذ و در بین شیعه و سنی اختلاف افکنی کنند، اما این ملت هوشیار است و با تدابیر رهبر معظم انقلاب به هیچ عنوان اجازه تفرقه به دشمنان و ایادی استکبار نخواهد داد.»
اسماعیل زارعیکوشا استاندار کردستان ایران هم در این همایش گفت، علما و روحانیون استان کردستان همواره در موضوعاتی چون بیداری اسلامی، وحدت اسلامی، انسجام و برادری، مقابله با معاندان و دشمنان نقش آفرین بودهاند و در این مسیر، با تقدیم بیش از ۵۰ شهید، همچون شهید ملاحیدر فهیم، شهید شیخ الاسلام و شهید برهان عالی، سند افتخار روحانیت اهل سنت رقم خورد.
زارعی کوشا، شهید سلیمانی را پرچمدار دفاع و حمایت از مردم کُرد در تنگنای محاصره و سقوط اربیل دانست و افزود، مدافع برادران و خواهران کُرد سرسپردگان به اسراییل و آمریکا نبودند بلکه این شهید والامقام و یارانش بودند.
در پایان همایش بزرگ علما و روحانیون اهل سنت استان کردستان ایران، حضار با صدور و قرائت بیانیه ای اقدامات نشریه شارلی ابدو در توهین به اسلام و مرجعیت دینی را محکوم کردند.
علما و روحانیون اهل سنت استان کردستان ایران در این بیانیه به همه نهادهای بین المللی و کشورهایی که برای کوچکترین اتفاقی که به نفعشان نباشد بانگ و فریاد حقوق بشر راه می اندازند اعلام کردند، روح آزادی اقتضا می کند تا در مقابل اهانت به شخصیت های اسلامی که موجب دل آزرده شدن جمع زیادی از مردم مسلمان در گوشه و کنار جهان شده و منجر به ایجاد دشمنی در جهان می شود، برخورد بازدارنده صورت گیرد.
نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» که پیشتر به ساحت مقدس پیامبر اسلام (ص) اهانت کرده بود، اخیرا مسابقهای با هدف نشر کاریکاتورهای موهن به مرجعیت دینی و سیاسی برگزار کرد که انتقادات زیادی به این نشریه و همچنین سیاست فرانسه در زمینه آنچه که آزادی بیان می نامد، به دنبال داشت.
112