نورسلطان- ایران‌پرس: رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت، شعار اصلی هفتمین کنگره جهانی ادیان و مذاهب در قزاقستان، نقش ادیان پس از کرونا است.  

رهبران مذهبی و ادیان سنتی 60 کشور جهان در قالب 130 هیات مذهبی، سیاسی و فرهنگی برای شرکت در هفتمین کنگره جهانی ادیان و مذاهب از امروز (چهارشنبه) به مدت دو روز در نورسلطان پایتخت قزاقستان گردهم می‌آیند.

شهر نورسلطان میزبان هفتمین کنگره جهانی ادیان

حجت الاسلام والمسلمین «مهدی ایمانی‌پور» در گفت وگو با خبرنگار ایران‌پرس در نورسلطان تصریح کرد، برخی تلاش می‌کنند نشان دهند دین در جامعه نقش خود را از دست داده است اما با شیوع بیماری کرونا و شکل‌گیری بسیج مردمی برای کمک به مردم نشان داد دین در عرصه جامعه همچنان نقش‌آفرین است. 

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اظهار کرد، پیشنهاد ایران به هفتمین کنگره جهانی ادیان و مذاهب در شهرنورسلطان ایجاد «مرکز مطالعات آسیب‌شناسی ادیان» است و در ادامه آن افکارسنجی و نظرسنجی درست میان دینداران جهان شکل گیرد. 

حجت الاسلام ایمانی‌پور تصریح کرد، برخی مراکز آمارساز ادعا می‌کنند ادیان دیگر برای مردم و جامعه قابل پذیرش نیست اما اگر یک نظرسجنی و آمارسنجی درست شکل گیرد، نقش پررنگ دین در جامعه به خوبی مشخص خواهد شد. 

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت، هفتمین کنگره جهانی ادیان در نورسلطان قزاقستان فرصت خوبی است تا همکاری‌های دینی بین ایران و دیگر نهادهای دینی جهان گسترش یابد. 

حجت الاسلام ایمانی‌پور افزود، شورای سیاست‌گذاری گفت وگوهای دینی در ایران به مدت 30 سال با نهادهای دینی مختلف در سراسر جهان از جمله واتکیان گفت وگو می‌کند.  

وی همچنین گفت، همکاری‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و قزاقستان درحال کسترش است.  

حجت الاسلام ایمانی‌پور با بیان اینکه سیاست دولت جدید ایران گسترش همکاری‌ها با همسایگان است تصریح کرد، در جریان سفر رئیس جمهوری قزاقستان به ایران چند سند همکاری ازجمله همکاری فرهنگی بین دو کشور امضاء شد.  

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایران تاکید کرد، با امضای این اسناد و لغو روادید 14 روزه بین ایران و قزاقستان انتظار می‌رود روابط دو کشور در همه بخش‌ها به ویژه بخش فرهنگی گسترش یابد. 

حجت الاسلام ایمانی‌پور افزود، همکاری دانشگاهی خوبی بین ایران و قزاقستان به ویژه در بخش ایرا‌ن‌شناسی با دانشگاه‌های معتبر قزاقستان مانند دانشگاه فارابی و دانشگاه اوراسیا وجود دارد.

وی گفت، در جریان سفر رئیس جمهوری قزاقستان به تهران، رهبر معظم انقلاب اسلامی بر شکل‌گیری کمیته علمی گفت وگو درباره آثار فارابی و گسترش همکاری‌های علمی تاکید کردند.  

حجت الاسلام ایمانی‌پور اظهار کرد، به‌زودی کمیته علمی همکاری‌های فارابی بین ایران و قزاقستان شکل می‌گیرد و انتظار می‌رود در ارتباط با نشر آثار فارابی و ترجمه آن به زبان قزاقی همکارهای خوبی انجام شود.

117

بیشتر بخوانید:

برگزاری هفتمین کنگره جهانی ادیان با هدف ارتقای صلح جهانی