خبرنگاران مغرب ضمن محکومیت هر گونه عادی‌سازی روابط با رژیم موقت صهیونیستی، تأکید کردند: دفتر شبکه «آی-24» در رباط باید فورا بسته شود.

مغرب سال 2020 با فشار آمریکا، روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی‌سازی کرد. مردم، فعالان و احزاب سیاسی مغرب، عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را نمی‌پذیرند و بارها در محکومیت این اقدام، تظاهرات برگزار کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، خبرنگاران مغرب با انتشار بیانیه‌ای، هر گونه عادی‌سازی روابط رسانه‌ای با رژیم موقت صهیونیستی را محکوم کردند.

این بیانیه به امضای ده‌ها روزنامه‌نگار در مغرب رسیده است.

خبرنگاران مغربی تاکید کردند: عادی‌سازی رسانه‌ای با رژیم صهیونیستی، جنایتی در حق مردم فلسطین، مغرب و همچنین انسانیت است؛ لذا دفتر شبکه آی-24 باید فورا بسته شود.

در این بیانیه آمده است: تأسیس دفتر این شبکه، گامی در راستای تحریک احساسات مردم مغربی است که در قلب‌هایشان، مسئله فلسطین، یک مسئله ملی است.

116